DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Banyolarda 4 yeni karakter Bien Seramik’ten

    Banyolarda 4 yeni karakter Bien Seramik’ten
    06.06.2017
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına fonksiyonel ve estetik ortamlar sunmak için inovatif çözümler üreten Bien Seramik’in 2017 Selection Vitrifiye Serisi, 4 farklı banyo takımını kapsıyor.

    Ürünlerini tasarlarken en üstün teknolojiyi kullanan daima yenilikçi Bien Seramik, değişen hayata uygun tarzlar oluşturarak trendlere öncülük etmeye çalışıyor.

     

    Bien Seramik’in sektöre sunduğu Selection Serisi; Pent, Kristal, Dune ve Flash isimli 4 farklı tasarımdan oluşuyor. 4 üründen Pent ve Flash Serisi’nde lavabo ve klozetin dışında bide de mevcut. Bu tasarımlardaki klozetlerin tümü estetik görünümlerinin yanı sıra yeni nesil iç hazne tasarımı, No-Rim (kanalsız) teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.

    Yavaş kapanan ince kapakları ve gizli montaj özelliği sayesinde mekanla bütünleşen seriler çok daha az kirleniyor ve kolay temizleniyor. Minimum 2,5 litre maksimum 4 litrede temizleme sağlanan klozetler hijyen standartlarını da yükseltiyor.

    PENT’İN GEOMETRİK FORMU İLE MODERN BANYOLAR

    Selection serisinde bulunan ‘’Pent Koleksiyonu’’, doğadaki geometrik şekillerden ilham alıp doğanın izlerini tüm yalınlığıyla tasarımına yansıtıyor. Geometrik Pentagon ve Hexagon şekillerinden esinlenerek tasarlanan seri modern görünümü ile banyolara dinamizm ile birlikte estetiği getiriyor.

    BENZERSİZ FORMU İLE KRİSTAL GİBİ BANYOLAR

    Ustalıkla tasarlanmış ‘’Kristal Koleksiyonu’’, doğadaki her kristalin benzersiz formlara sahip oluşundan ilham alıyor. Kristal Koleksiyonu’ndaki her parça, özenli ve farklı tasarımlarıyla kristalin göz alıcılığını banyolara yansıtıyor.

    DUNE İLE BANYOLARINIZDA YUMUŞAK ÇİZGİLER

    ‘’Dune Koleksiyonu’nun’’ yumuşak çizgileri ile banyolar saf, doğal ve ferah. Suyun ve rüzgarın yüzlerce yılda şekillendirdiği kayalara benzeyen Dune, banyolara sadelik ve modernliği getiriyor.

    ZARİF BANYOLARA FLASH’LI İMZA

    Modanın estetik çizgilerinden esinlenerek tasarlanan ‘’Flash Koleksiyonu’’, hem saf hem güçlü aynı zamanda zarif yapısıyla dikkat çekiyor. Oval ve yumuşak hatları ile banyolar temiz ve ultra modern bir görünümde…

    Günümüzün önemli bir bölümünde kullandığımız banyolar Bien’in zengin koleksiyonu Selection ile her keseye ve zevke hitap ediyor.

    Üretim gücü, zengin ürün gamı, pazardaki etkinliği, yatırımları, geleceğe olan inancı ve üstün teknolojisi ile Bien Seramik sektörde çıtasını her geçen gün yükseltiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.