DOLAR 32,5242
EURO 34,877
ALTIN 2487,854
BIST 9569,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barbie Çocuk Bayramı’nı D&R ile müzik atölyesi etkinlikleri eşliğinde kutluyor

    Barbie Çocuk Bayramı’nı D&R ile müzik atölyesi etkinlikleri eşliğinde kutluyor
    19.04.2018
    A+
    A-

    Çıktığı ilk günden beri farklı karakter ve mesleklere bürünerek çocuklara ilham veren Barbie, bu kez çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na girerken üç gün boyunca sürecek müzik atölyesi etkinlikleri armağan ederek, müzisyen olmaları konusunda ilham veriyor.

    İlk çıktığı günden beri özellikle kız çocuklarına hayal ettikleri her şeyi olabilecekleri ile ilgili ilham veren Barbie, D&R ile birlikte, Çocuk Bayramı öncesinde çocuklara müzik atölyesi etkinlikleri eşliğinde ilham vermeye hazırlanıyor.

    Barbie’nin Çocuk Bayramı hediyesi olarak 21-22-23 Nisan günlerinde İstanbul’da, Suadiye D&R mağazasında “Barbie ile müzisyen olabilirsin” etkinlikleri düzenlenecek. Çocuklarla eğitmenlerden oluşan bir perküsyon grubunun buluşacağı etkinlik, 3 gün sürecek.

    Günde 4 seans olarak düzenlecek etkinliklerde her seans 25-30 dakika sürecek. Etkinlik için Suadiye D&R mağazasında özel olarak hazırlanan alanda, her seansta 20 çocuk ile 3 eğitmen bir araya gelecekler. Etkinlik boyunca çocuklara bayram sevinci yaşatacak Barbie hediyeleri verilecek. Barbie’nin müzisyenlik mesleği konusunda çocuklara ilham vereceği ve “Barbie ile müzisyen olabilirsin” perküsyon atölyesi etkinlikleri ücretsiz olacak. Etkinliğe tüm çocuklar davetli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.