DOLAR 32,4907
EURO 34,7545
ALTIN 2475,19
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barbie yılbaşı özel serisi, elbisesiyle yine cezbediyor

    23.11.2018
    A+
    A-

    Barbie’nin her yıl farklı bir konseptte tasarlanan ve şık elbise tasarımlarıyla hayranlık uyandıran ‘Mutlu Yıllar Bebeği’ özel serisi 30. yılında yine göz kamaştırıyor. Yeni yılı kırmızı elbisesiyle karşılayan Barbie’nin özel serisi, Türkiye’de!

    Kız çocuklarının dört gözle beklediği 30. yılını dolduran “Mutlu Yıllar Bebeği” serisi, 2018 yılını özel kılan her anı kutlayarak yeni yılı karşılıyor. Barbie’nin 30 yıldır her yılbaşı özel olarak hazırlanan çok şık elbise tasarımları ve aksesuarlarla piyasaya sürdüğü ve koleksiyonerlerin de büyük ilgi gösterdiği sınırlı sayıdaki Mutlu Yıllar Bebeği 2018 özel serisi, 2019 yılına geri sayım yaparken Türkiye’de de piyasaya çıktı.

    Göz kamaştıran geleneksel “Mutlu Yıllar Bebeği” ile Barbie yeni yıl için kız çocuklarına pırıltılı hayaller kurduracak. Barbie; kabarık kırmızı elbisesini tamamlayan görkemli kolyesi, bileziği ve tacı ile yeni seneyi tıpkı bir prenses gibi ışıltılı karşılayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.