DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barış Aydın AK Parti Çayyolu Bölge Temsilciliği’nin açılışına katıldı

    Barış Aydın AK Parti Çayyolu Bölge Temsilciliği’nin açılışına katıldı
    11.02.2019
    A+
    A-

    Yaşamkent’te bulunan AK Parti Çayyolu Bölge Temsilciliği’nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Törene AK Parti Çankaya İlçe Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekilleri Barış Aydın ve Arife Polat Düzgün, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül ile teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

    Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, alanı hıncahınç dolduran vatandaşlara “Çankaya güzelleşecek, bunu hep birlikte başaracağız” diye seslendi.

    Türkmen, “ Çankaya’ya kadın eli, hem de kocaman bir kadın eli değecek. Çünkü bu hepimizin eli olacak” dedi. Kadınların yüreğinin, bakışının, bilgi ve becerisinin yanında güçlü organizasyon yönüne de dikkat çeken Türkmen,  “Kadın, evine, işine, evindeki bireylere, aile büyüklerine her yere yetişir. Bakışımızla, yüreğimizle, azmimizle her şeye yetişeceğiz. Gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize koşacak, her türlü sorunlarını çözecek, dertlerine derman olacağız inşallah… “ dedi.

    “Çankaya layık olduğu hizmete kavuşacak”

    AK Parti Ankara Milletvekili Barış Aydın da yaptığı konuşmada Çayyolu Bölge Temsilciliği’nin hayırlı olmasını dileyerek başta İlçe Başkanı Mustafa Hasgül ve emeği geçenlere teşekkür etti. Temsilciliğin açıldığı Yaşamkent bölgesinin 5 yıl önce Çankaya’ya bağlandığını hatırlatan Aydın şöyle konuştu:

     “Çankaya’mızın 124 mahallesi var ve en iyi hizmeti hak ediyor. Amber Başkanım sahaya indikten sonra bizler de görüyoruz büyük ilgi ve sevgi görüyor. Kaybedilmiş bir 30 yılımız var. Amber Başkanımla birlikte Allah’ın izniyle bu kayıp yılları 1 Nisan’da sonra telafi edecek ve Çankayalılarımızı layık olduğu hizmete kavuşturacağız. Çankaya’nın sorunlarını, beklentilerini, ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz ve çözümlerimiz, projelerimiz ile Çankaya’ya bayramı yaşatacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inşallah 1 Nisan’da başta  Çankaya’mızı, Ankara’mızı, tüm il ve ilçelerimizi hak ettiği konuma ulaştıracak, zaferimizi hep birlikte kutlayacağız.”

    “Gelecek 5 yıl bambaşka olacak”

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin de 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Çankaya, bırakın Anadolu’da bir ilçeyi, bir il büyüklüğünde… Bu seçim ülkemizin 5 yılını yönetecek yöneticilerimizi belirleyecek. Çok önemli eserlerle seçime giriyoruz; çok önemli isimlerle giriyoruz. Her biri birbirinden değerli arkadaşlarımızla seçime giriyoruz. İnşallah Çankaya’mızı, Ankara’mızı bambaşka bir yere taşıyacağız. Önümüzdeki 5 yıl bambaşka olacak. Temsilciliğimiz Yaşamkent’e, Çankaya’ya hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni bir hız, ivme, bereket kazandırır” diye konuştu.

    Tüm bölgeleri karış karış geziyor

    Çayyolu Bölge Temsilciliği’nin açılışı sonrası Barış Aydın, Etimesgut’ta AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki tarafından açılışı gerçekleştirilen Etimesgut Temsilciliği açılış törenine katıldı. Açılışının ardından Sincan’a geçen Aydın, Millet Kıraathanesi’nde gençlerle buluştu. Yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdüren Barış Aydın, Başkent’in tüm bölgelerini karış karış gezerek seçim çalışmalarına devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.