DOLAR 32,5408
EURO 34,7437
ALTIN 2487,931
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barış Aydın Başkent OSB ve Anadolu OSB’yi ziyaret etti

    Barış Aydın Başkent OSB ve Anadolu OSB’yi ziyaret etti
    07.06.2018
    A+
    A-

    AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, sanayinin ülke kalkınmasının dinamosu olduğunu belirterek, “Üreticimizi, sanayicimizi desteklemek bizim görevimiz” dedi.

    24 Haziran seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız veren Barış Aydın, Ankara’nın önemli sanayi bölgelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün Sincan Organize Sanayi Bölgesine giden Aydın, ardından Başkent OSB ve Anadolu OSB’ye ziyaretler gerçekleştirdi. Sanayicilerle görüş alışverişinde bulundu, çalışanlarla sohbet etti.

    AK Parti Sincan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek önce Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Mersan Metal’i ziyaret eden Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Mermer ile tesisleri gezerek çalışanlarla sohbet etti. Aydın, daha sonra Başkent OSB Bölge Müdürü İsmet Üstündağ ve Müdür Yardımcısı Sevda Güvenç ile bir araya gelerek Başkent Organize Sanayi Bölgesi’ni ve Ankara sanayisini konuştu.

    18 milyon m2 alan üzerinde kurulu, 250 civarında fabrika ve 10 bin çalışanı bulunan Başkent OSB’nin tamamı faaliyete geçtiğinde burada 500 fabrikanın yer alacağı ve 100 bin civarında bir nüfusun barınacağı bilgisini alan Aydın, “Geleceğin sanayi kenti Ankara olacak. Ülkenin dinamosu sanayidir. Üreticimizi sanayicimizi desteklemek bizim görevimiz” diye konuştu.

    Barış Aydın ve beraberindeki heyet, daha sonra Anadolu OSB’ye bir ziyarette bulundu. Ankara ve civarından Çanakkale’ye giderek şehit olmuş vatandaşların anısına OSB içinde yaptırılan Çanakkale Şehitleri Anıtı’nı ziyaret eden Aydın, burada vatan uğruna can veren şehitler için dua okudu. Aydın, bunun ardından Anadolu OSB’de faaliyet gösteren Kerimler Klima’yı ziyaret ederek, tesis yetkili ve çalışanlarıyla sohbet etti. Anadolu OSB’de faaliyet gösteren Ader Savunma’ya da ziyarette bulunan Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keskin eşliğinde tesisi gezdi.

    Aydın, Sincan Şoförler Odası’nı ziyaretinde, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı, yeni ve güçlü Türkiye’yi anlattı. Daha sonra ASEMDER’in iftarına konuk olan Aydın, üyelere yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı ve bu seçimin çok önemli olduğun altını çizerek “Mutlaka sandığa gidin. İnanıyorum ki tüm vatandaşlarımız bunun bilinci ve sorumluluğunu taşıyor. Bu seçim ülkemizin geleceği… bu seçim, çocuklarımızın geleceği. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bir araya gelecek, birlik ve bütünlük içinde kalkınma hamlemizde koşar adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Sanayicimiz ihracata, ekonomiye, istihdama büyük katkı sağlıyor. İşçilerimiz, memurlarımız ekonomimizin en temel unsuru, en önemli yapı taşları. Hep beraber Ankara’mızı, ülkemizi kalkındıracağız. ” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.