DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9139,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barış Aydın: İşlerinize dört elle sarılın

    Barış Aydın: İşlerinize dört elle sarılın
    12.11.2018
    A+
    A-

    TÜGİAD Ankara Şubesi 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri Başkan Zafer Yıldırım önderliğinde 6. Ve 7. Dönem TÜGİAD Başkanı Milletvekili Barış Aydın’ı ziyaret etti.

    Ekim ayında gerçekleşen 10. Dönem Ankara Şubesi Genel Kurulu ardından göreve gelen Başkan Zafer Yıldırım ile 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri Ankara Milletvekili Barış Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni dönem planlamalarından ve hedeflerinden bahseden TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Zafer Yıldırım, Barış Aydın’a katkılarından dolayı teşekkür etti. 3 yıllık başkanlık süreci ve 14 yıllık üyelik üyeliğinin TÜGİAD için çok önemli olduğunu kaydeden Yıldırım “TÜGİAD ailesi üyelerinin başarıları ile gurur duyuyoruz. TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı olarak çok güzel işlere imza attınız, geleceğe yön verecek konularda fikirler ortaya koyarak, icraatlarda bulundunuz. TÜGİAD Ankara siz değerli vekilimizin katkıları ile bu kadar güçlü bir misyon yüklenebildi ve Türkiye’ye ismini duyurabildi. Hizmet binamızda bile siz değerli vekilimizin çok büyük emeği var. Sizleri ailemizin üyelerini değerli görevlerde görmek bizler için büyük gurur. Bizi ağırladığınız için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

    Ankara ve Türkiye için başarılı adımlar atın

    TÜGİAD’ın Türkiye için önemine dikkat çeken Ankara Milletvekili Barış Aydın “TÜGİAD bir okuldur ve TÜGİAD ailesine girmek hiçbir zaman kolay olmamıştır. Ben o dönem bu ailenin üyesi olmak için çok çaba sarf ettim. Başkanlığım ve üyeliğim zamanında da TÜGİAD’lı olmanın çok büyük avantajlarını yaşadım. Sizlerde bu avantajları hissediyorsunuzdur” dedi. Değişen yönetim sonrası atılması gereken adımlar noktasında da tavsiyelerde bulunan Barış Aydın sözlerine şunları ekledi: “Özellikle Ankara şubesi olarak büyük misyonlar yüklenmeniz gerekiyor. TÜGİAD Ankara bürokratlara ve siyasete yakınlığı ile her zaman büyük önem taşımaktadır. İş adamları olarak her zaman çok fazla çalışmaya ve üretmeye ihtiyacımız var. İşlerinize dört elle sarılın. Düzenleyeceğiniz birlik beraberlik toplantıları ile business network alışverişlerinizi hızlandırın. Ankara ve Türkiye için başarılı adımlar atmaktan korkmayın. İsminizi dünyaya duyurma noktasında hep birbirinizin destekçisi olun.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.