DOLAR 32,5202
EURO 34,7334
ALTIN 2489,491
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Barış Manço vefatının 20. yılında Kadıköy’de anılacak

    Barış Manço vefatının 20. yılında Kadıköy’de anılacak
    30.01.2019
    A+
    A-

    Barış Manço vefatının 20’inci yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Barış Manço ölüm yıldönümü olan 1 Şubat’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Barış Manço’yu Sevgiyle Anıyoruz” etkinliğinde Aydilge konseri ile anılacak. Barış Manço’nun 81.300 posta kodu ile bilinen adresi de etkinlik adreslerinden biri olacak.

    AYDİLGE, BARIŞ MANÇO ŞARKILARI SÖYLEYECEK

    “Barış Manço’yu Sevgiyle Anıyoruz” etkinliği Barış Manço’nun ölüm yıldönümü olan 1 Şubat Cuma günü Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde saat 20:00’de başlayacak. Aydilge’nin konser vereceği gecede Manço’nun ailesi, dostları, sevenleri bir araya gelecek ve onun şarkılarını söyleyecek.

    ‘ADAM OLACAK ÇOCUK’UN MİNE ABLASI PİYANO BAŞINDA

    Kadıköy Belediyesi’nin, Manço ailesi ve Halkbank’ın desteğiyle 2010 yılında müze haline dönüştürülen Barış Manço’nun yaşadığı, eserlerini ürettiği Moda’daki 81.300 posta kodlu evi 31 Ocak 24:00’e kadar açık olacak. 1 Şubat günü ise müze kapanış saati olan 17:00’ye kadar görülebilecek. Barış Manço’nun heykelinin yanı sıra, eşyalarının görülebileceği müze evinde, ‘Adam Olacak Çocuk’ programında Barış Manço’ya piyanosu ile eşlik eden Mine Mucur yine piyanosunun başında Barış Manço parçaları çalacak, solist Nebi Birgi şarkılarını söyleyecek.

    BARIŞ MANÇO ANISINA İLLÜSTRASYON KİTABI

    Etkinliklerin yanı sıra Kadıköy Belediyesi Barış Manço’nun anısına, Barış Manço’nun şarkılarının çizimlerinin yer aldığı bir illüstrasyon kitabı da okuyucu ile buluşturacak. 10 bin adet basılan ve karikatür sanatçısı Gökçe Akgül tarafından çizilen illüstrasyonlarda Barış Manço’nun ‘Arkadaşım Eşek’, ‘Nane Limon Kabuğu’, ‘Ayı’, ‘Süper Babaanne’, ‘Domates, Biber, Patlıcan’ gibi dilden dile, kuşaktan kuşağa dolanan 13 parçasının çizimleri yer alıyor.

    Barış Manço Anma Etkinliği Tarih: 01 Şubat Cuma

    Saat : 20.00

    Yer : Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.