DOLAR 32,449
EURO 34,4827
ALTIN 2474,646
BIST 9602,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başakşehir’in dev transferinde Kiğılı imzası

    Başakşehir’in dev transferinde Kiğılı imzası
    05.01.2019
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Robinho kendisini Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’e bağlayan imzayı Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen törenle attı. İmza törenindeki şıklığıyla dikkat çeken ünlü futbolcunun tercihi ise Türkiye’nin öncü erkek giyim markası Kiğılı oldu.

    Süper Lig’de ilk yarıyı zirvede bitiren Medipol Başakşehir, geçen sezondan bu yana forma giydiği ligde fırtına gibi esen dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Robinho’yu devre arasında kadrosuna kattı. Brezilyalı yıldız için düzenlenen imza törenine Kiğılı şıklığı damga vurdu.

    Bugün Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı törenle kendini lacivert-turunculu takıma bağlayan sözleşmeyi imzalayan Robinho, imza törenindeki şıklığıyla da dikkat çekti. Medipol Başakşehir oyuncuları ve yönetimin kıyafet sponsoru olan Kiğılı, Robinho’nun da imza törenindeki stilinin mimarıydı.

    Birbirinden şık ve modern çizgilerin hâkim olduğu Kiğılı modelleriyle törenin en şıkları arasında yerini alan yönetici ve sporcular stil sahibi kıyafetleriyle törende büyük beğeni topladı. Hazırlıkların Kiğılı ekibi tarafından özel olarak yürütüldüğü törende, klasik ve modern çizgilerin birleştiği takımların yanı sıra koleksiyon içerisindeki özel aksesuarlar da en dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

    Son üç yıldır koleksiyonlarına yansıttığı trend dokunuşlar, zengin renk tonları güçlü ve modern bir çizgisiyle her yaştan ve tarzdan erkeğe hitap eden Kiğılı, hayatın her alanında olduğu kadar iş hayatında yarattığı şıklıkla da dikkat çekiyor. Davetler ve özel günleri en değerli tasarımlarıyla destekleyen Kiğılı, modern ve özenli bir görüntü isteyen her erkeğin tercihleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.