DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Basın Bülteni: Seranit Grup Cersaie Fuarı’na damgasını vuracak

    Basın Bülteni: Seranit Grup Cersaie Fuarı’na damgasını vuracak
    24.08.2017
    A+
    A-

    Seranit Grup, Eylül ayında Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı Cersaie’ye katılıyor. Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen markalarını buluşturacak fuara, Seranit Porselen ve Serra Seramik 2018 koleksiyonlarıyla damgasını vuracak. Seranit Grubu standının inovatif ürünleri ve ebat çeşitliliğiyle bir kez daha ziyaretçilerin ilgi odağı olması bekleniyor.

    Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, Avrupa seramik sektörünün büyük buluşması Cersaie Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını sergileyecek. Her yıl İtalya’nın Bologna kentinde dünyanın çeşitli ülkelerinden sektör profesyonellerini buluşturan Cersaie Fuarı’nda Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik’in 2018 koleksiyonlarını sektöre tanıtacak. 25 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, Seranit Grup konuklarını Salon 19’daki D 9 – C 10 standında ağırlayacak.

    2018 koleksiyonu görücüye çıkacak

    Bu yılki fuarda Seranit Porselen ve Serra Seramik’in yeni serilerinden oluşan 2018 koleksiyonları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Standın en önemli özelliklerinden biri de ürünlerin ebat çeşitliliği olacak. Bu yıl 40×120, 30×90, 30×120, 90×90, 60×120 ve 70×70 ebatlarına ek olarak üretimine yeni başlanan 22,5×135 ebatlı ürünler de stantta yerlerini alacak.

    Seranit Grup, Seravista ve Duostone gibi ödüllü ve inovatif ürünlerinin yanı sıra geçen yıl büyük ilgi çeken Aquanit porselen duş karosunu da fuarda sergileyecek.

    Aquanit, zeminde kullanılan karo ile aynı hizada uygulanıyor ve uygulanma yöntemi sayesinde banyolarda kesintisiz bir mekan hissi uyandırıyor. 80×80 cm, 90×90 cm, 80×120 cm,90×135 cm gibi dört farklı standart üretim ölçüsüne ek olarak standart dışı özel ebatlarda istenilen mekana uygun olarak da kesilebilen Aquanit, küçük banyolardan büyük banyolara kadar her yerde uygulanabiliyor. 6 farklı modeli ile hastane, otel, bakım evi, ev, spor merkezleri, spa alanları ve havuz duşları gibi alanlarda da kullanım olanağı sağlıyor.

    “Her zaman en kalitelisini yapmak için çalışıyoruz”

    Seranit Grup Genel Müdürü Ahmet Mandıracı, fuarla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

    “Cersaie Fuarı Avrupa seramik sektörünün en büyük organizasyonlarından biridir. Bu fuarda 2018 trendleri belirlenecek ve pazar şekillenecek. Biz Seranit Grup olarak her yıl bu etkinliğe büyük önem veriyoruz. Bu önem sadece fuarın ürünlerimizi tanıtma fırsatı vermesi ve iş bağlantıları yapmamızdan kaynaklanmıyor. Biz burada, ülkemizin seramik ve porselen tasarımında ve üretiminde geldiği düzeyi temsil ediyor, tüm dünyaya gösteriyoruz. Hazırlıklarımızı bu sorumlulukla yapıyor ve Türkiye’nin bu alandaki tanıtımına katkıda bulunmaktan onur duyuyoruz. Dünya standartlarındaki tasarım ve üretim kalitemizle hazırladığımız ürünlerle bir kez daha fuara damgamızı vuracağımıza inanıyorum. Her zaman ürünün en kalitelisini yapmak için çalışıyoruz ve Cersaie Fuarı’nda kuracağımız bağlantılar bizi bu yolda daha da fazla çalışmak için teşvik edecek.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.