DOLAR 32,5906
EURO 34,8542
ALTIN 2507,944
BIST 9682,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Başkent Emlak Konutlarının yüzde 52.33’ü tamamlandı

    Başkent Emlak Konutlarının yüzde 52.33’ü tamamlandı
    18.03.2019
    A+
    A-

    Emlak Konut Çankaya’nın en büyük karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

    Başkent Emlak Konutları sizi şehrin stresinden, trafikten ve kalabalıktan uzaklaştıracak, bambaşka bir dünyaya yelken açmanızı sağlamak için gün sayıyor. Çankaya Oran da yükselmeye devam eden Başkent Emlak Konutları, sevdikleriniz ve sizin için eşsiz bir yaşamın hayat bulmasını sağlayacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle Ankara’nın kalbinin atacağı Başkent Emlak Konutları’nın yüzde 52.33’ü tamamlandı. .

    Yanı başınızdaki şehir hayatı ve balkonunuzdan içeri giren doğa, Başkent Emlak Konutları’nda buluşuyor, keyfini çıkarmak size kalıyor. İhtiyacınız olan ne varsa, hepsi Başkent Emlak Konutları’nda sizler için en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Günlük alışverişlerinizi yapabileceğiniz marketi, gün sonu yorgunluğunu bir kahve eşliğinde sevdiklerinizle beraber sohbet ederek atabileceğiniz kafeleri, alışveriş yapabileceğiniz dükkânları, çocuklarınız için oyun parkurları, bisiklet yolları, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları ve daha niceleri Başkent’in yeni Başkent’ine yakışır bir şekilde sizi bekliyor.

    İçinde bulunan 48.000 m2 park alanı, 1 adet camisi, kapalı otoparkı, 1 adet ilköğretim okulu ve 1 adet sağlık tesisiyle hem sizlerin hem de sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıracak pek çok sosyal olanak Ankara’nın kalbi Başkent Emlak Konutları’nda sizleri bekliyor.

    Dört yanı çiçeklerle çevrili alabildiğine güzellikteki peyzajı, rekreasyon alanı, çocuk oyun alanları, sosyal alanları ve mimarisi ile Başkent Emlak Konutları’nda tüm detaylar sevdiklerinizle birlikte keyifli bir hayat sürmeniz için tasarlandı.

    İncelikli bir yaşamın tüm ayrıntılarının düşünüldüğü bu projede, siz ve sevdikleriniz için türlü spor aktiviteleri, fitness salonları 365 gün hizmetinizde…
    Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi Başkent Emlak Konutları’nda bulabilirsiniz. Bay ve bayan ayrı kullanımlı 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı çocuk havuzu 2 adet fitness alanıyla birlikte yoga – pilates gibi etkinliklerin yapılacağı stüdyolar, sauna, hamam ve buhar odası gibi daha pek çok imkan Başkent Emlak Konutları’nda…

    Evinizin hemen altında A’dan Z’ye her türlü ihtiyacınıza cevap veren marketleri, alışveriş yapabileceğiniz dükkanları, şık restoranları sizlere şehrin merkezindeki canlılığı aratmayacak. Başkent Emlak Konutları’nda kalbiniz her daim hızlı atacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.