DOLAR 32,5239
EURO 34,7437
ALTIN 2489,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bay Otis’ten çocuklara karne hediyesi

    Bay Otis’ten çocuklara karne hediyesi
    08.06.2017
    A+
    A-

    Sektörün öncü firması Otis Türkiye’nin çocuklar ve ebeveynleri bilinçlendirmek için başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Bay Otis’, Kartal Belediyesi’nin işbirliği ile çocuklarla buluştu.

    Asansör ve yürüyen merdivenlerin emniyetli kullanımı konusunda farkındalık yaratmak için başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile hem çocukları hem de ebeveynleri bilinçlendiren ‘Otis Türkiye’, 7 Haziran Çarşamba günü Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde 6 yaş sınıflarına özel ‘Bay Otis’ etkinliği düzenledi. Yaklaşık 150 çocuğun katıldığı ve büyük ilgi gören eğitimin sonunda, katılımcı çocuklara sertifika ve çeşitli hediyeler verildi.

    ‘Bay Otis’in hedef kitlesinin, okul öncesi çocuklar, 7-10 yaş grubu ve ebeveynlerin oluşturduğunu belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Türkiye’de alışveriş merkezleri, sinema, tiyatro salonları gibi halka açık alanlarda asansör ve yürüyen merdivenlerin hatalı kullanımıyla karşılaşıyoruz. Otis olarak özellikle çocuklara erken yaşlarda bu araçların emniyetli kullanılmasının gerekliliğini öğretmek ve ebeveynleri bilinçlendirmek üzere, ‘Bay Otis’ sosyal sorumluluk projesini başlattık. İlk olarak 2013’te Kanyon ve İstinye Park AVM’de hayata geçirdiğimiz projemiz, bugün başarıyla devam ediyor. 2015’te Resim İstanbul Konut Projesi’nde yaptığımız çalışmadan da çok olumlu tepkiler aldık. Geçen yıl Akasya Alışveriş Merkezi’nde daha da fazla çocuk ve ebeveynle buluştuk. Doğru kullanım, dikkat edilmesi gerekenleri ebeveynlerin de büyük ilgisiyle çocuklara aktarmaktan mutluluk duyduk. Son olarak Kartal Belediyesi’nin de işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz projemize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Gelecek nesillere olan sorumluluğumuzu unutmadan çocuklarla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

    Otis, çocukların güvenliğini hedefliyor
    Otis Türkiye; ‘Bay Otis’ etkinlikleri ile özellikle çocukların güvenliğini hedefliyor. ‘Bay Otis’ etkinliklerine katılan çocuk ve ebevenylere; emniyetli asansör, yürüyen merdiven ve yol kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler anlatılıyor. Etkinliklerde, doğru kullanım ve yapılmaması gerekenler hikayeleştirilerek eğlenceli görsellerle aktarılıyor. Eğitimin sonunda ‘Bay Otis’ tarafından, testi başarıyla geçen tüm çocuklara, adlarına düzenlenmiş sertifikaları hediye ediliyor. Kreş öğretmenleri ile birlikte katıldıkları boyama etkinliklerinde keyifli vakit geçiren çocuklar, ayrıca ‘Bay Otis’ ile fotoğraf çektiriyor. Eğlenerek öğrenmelerini sağlayan kum boyama etkinliği ile rengarenk resimler yapan çocuklara, ayrıca ‘Otis ile emniyetteyim’ adlı boyama kitapçıkları hediye ediliyor. Çocukların ilgisini çeken çizimler, çeşitli bulmacalar ve testlerin yer aldığı ‘Bay Otis’ kitapçığında, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yollarda uyulması gereken kurallar, kısa mesajlarla anlatılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.