DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymak Lectus, büyük projelerin çözüm ortağı oluyor

    Baymak Lectus, büyük projelerin çözüm ortağı oluyor

    Isıtma soğutma sektörünün öncüsü Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG kullanım olanağıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Diyarbakır’da Premium Park evleri, Giresun’da Gedikkaya Konutları, Bursa’da Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Kayseri’de Enlife Projesi ve Kütahya’da Doğa Koleji gibi birçok projede eski tip kazanlara oranla yüzde 30 daha yüksek verim sağlayan Baymak Lectus yoğuşmalı kazan kullanıldı.

    BDR Thermea tarafından Hollanda’da geliştirilen ve Baymak tarafından Türkiye için özel olarak uyumlandırılan Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar sağladığı yakıt tasarrufu, düşük emisyon değeri, doğalgaz ve LPG ile kullanım olanağı gibi özellikleriyle büyük projelerin çözüm ortağı oluyor. Premix teknolojisi, RVS kontrol paneli ve kompakt ölçüleri ile eski tip kazanlara oranla yüzde 30 daha yüksek performans verim sağlayan Lectus yoğuşmalı kazanları Türkiye genelinde çevreye duyarlı büyük projelerin ilk tercihi oluyor.

    Diyarbakır’da Çey-Sa İnşaat’ın dokuz bloktan oluşan Premium Park Evleri’nde merkezi sistem için 55 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan kullanıldı. Giresun’da Afta İnşaat tarafından hayata geçirilen 132 dairelik Gedikkaya Konut projesinde 23 adet Lectus tercih edildi.

    Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye ve Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinin başında gelen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 10 bloktan oluşan 1. etap 1. kısmında yer alan 223 konut ve 17 ticari alan için ısıtma ve sıcak su ihtiyacı 46 adet Lectus tarafından karşılandı.

    Türkiye’nin dört bir yanında sayısız konut projesinde tercih edilen Baymak, Kayseri’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Enlife’ın ısıtma ve sıcak su ihtiyacı için de 13 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan ve 8 adet boyler kullanıldı.

    Eğitim kurumları da Lectus’a güveniyor

    Konut projelerinin yanı sıra eğitim kurumlarının da bir numaralı tercihi olan Lectus, Kütahya’lı öğrencilerin eğitimi için en iyi standartları sunan Doğa Koleji’nin tercihi oldu. Doğa Koleji’nin Kütahya yerleşkesinde 21 adet Lectus yoğuşmalı kazan kullanıldı.
    Baymak’ın “Çevreye duyarlı ürünler” vizyonunu tam anlamıyla karşılayan Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki en prestijli projelerde kullanılmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.