DOLAR 32,4916
EURO 34,9249
ALTIN 2433,633
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymak yeni Split ve Monoblok inverter modelleri ile iddialı

    Baymak yeni Split ve Monoblok inverter modelleri ile iddialı

    2017 yılının ilk çeyreğine yüzde 27 büyüme ile damga vuran Baymak, ısı pompası serisine kattığı iki model ile ürün gamını genişletiyor. Kullanıcılara dört mevsim konforlu iklimlendirme sunmak amacı ile üretilen Split ve Monoblok inverter ısı pompalarının tanıtım toplantısında Baymak CEO’su Ender Çolak “Hızlı büyümemizde ürün gamımızı sürekli yenilememizin yanı sıra geniş bayi ağımız ve müşteri memnuniyetine olan hassasiyetimizin de payı büyük” dedi.

    Her ihtiyaca uygun ürünleriyle ısıtma – soğutma sektörünün öncüsü olan Baymak, 2017’nin ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 27 büyüme kaydetti. Baymak’ın büyümesindeki en önemli itici gücün portföyüne kattığı yeni ürünler ve bayi yapılanması olduğunu vurgulayan Baymak CEO’su Ender Çolak “Yeni bayi ağımızla tüm Türkiye’de daha güçlü bir yapıya sahip olduk. Güçlü yapımız sayesinde yılın ilk çeyreğinde yoğuşmalı kombi satışlarımız bir önceki yılın aynı dönemine göre adet bazında % 30 arttı. Aynı dönemde klima satışlarımız adet bazında % 40, şofben ve termosifon satışlarımız ise % 18 büyüdü. Ayrıca ısı pompalarındaki inovatif ürünlerimiz ve sunduğumuz hizmet sayesinde pazarda adetsel bazda da % 15 büyüme yakaladık. 2017 yıl sonunda da yeni ürünlerimiz Split ve Monoblok inverter ısı pompalarımız ile bu payın daha da artacağını ön görüyoruz” diye konuştu.

    HEM ÇEVRECİ HEM TASARRUFLU

    Split ve Monoblok inverter ısı pompalarının Baymak’ın “pahalı enerjiye karşı” ve “daha temiz bir doğa için” yaklaşımı ile pazara sunduğu ürünleri arasında yer aldığını belirten Ender Çolak “Havadan aldığı enerji ile dört mevsim iklimlendirme sağlayan, ısıtma ve soğutmada A++ enerji sınıfına sahip Split ve Monoblok inverter ısı pompaları, 4,8’a varan COP ve EER değerleri sayesinde yüksek verim sunarken düşük enerji tüketimiyle de kullanıcıları yüksek faturalardan koruyor” dedi.

    Her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sağlamak için ürün gamlarını genişlettiklerini belirten Ender Çolak, “Son ürünlerimiz Split ve Monoblok inverter ısı pompalarında da olduğu gibi ürün gamımızı genişletirken teknolojiyi kullanıcılarımızın konforunu arttırmak için yakından takip ediyoruz. Yeni ısı pompalarımız LCD ekrana sahip kablolu kontrol paneli ile harici bir şekilde de kullanıma olanak sağlıyor. En son DC inverter kompressör teknolojisine sahip ısı pompalarımız, ne kadar ısıtma yüküne ihtiyaç olduğunu hassas bir şekilde hesaplayarak yalnızca evin ihtiyacı kadar elektrik tüketerek, yakıt tasarrufu sağlıyor. Yeni nesil ısı pompalarımız, -2°C dış hava sıcaklığında 60°C gibi yüksek çıkış suyu sıcaklığı, düşük sesle çalışma özellikleri ile en zorlu hava koşullarında bile kesintisiz konfor ve yüksek performans sunuyor. Farklı ihtiyaçlar için 6,8,10,12,14 ve 16kW kapasiteleri ile apartman dairesinden villaya farklı mekanlarda hem ısıtma hem de soğutma için merkezi sistem konforunu tek çatı altında sağlıyoruz. Baymak’ın yeni ısı pompası serisi tüm bayilerimiz ve Orange Store’larımızda satışa sunulacak” dedi.

    TÜKETİCİLERİMİZE DAHA DA YAKINIZ

    Isı pompası ürün serisi ile 2017 ilk çeyreğinde adetsel bazda yüzde 15 büyüme gösterdiklerini hatırlatan Ender Çolak şöyle devam etti: “Güçlendirdiğimiz lojistik ağı ile bayilere daha yakın konumda ürün bulundurmamız sayesinde tüketicilerin acil taleplerine hızla cevap verebiliyoruz. Baymak olarak, 81 ilde 1000’e yakın bayiye sahibiz, hayata geçirdiğimiz lojistik merkez projesiyle bayi kanalındaki sevkiyat düzenini yeni bir yapıya kavuşturmuş olduk.”

    HEDEFİMİZ BÜYÜK

    2017 yılının kalan 9 aylık döneminde yeni açacakları bayi ve Orange Store’larla güçlü yapılarını destekleyerek büyüyeceklerini belirten Ender Çolak, “2016 yılında özellikle, Almanya, Fransa, Gürcistan ve İspanya pazarlarında büyüme kaydettik. 2017 yılı sonuna kadar mevcut pazarlarımıza Rusya, Ukrayna, Polonya, Yunanistan, Sırbistan ve Romanya’yı da ekleyerek ihracatta hedefimizi daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.