DOLAR 32,6162
EURO 34,751
ALTIN 2500,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymak Zirve 20, Dubai’de gerçekleşti

    Baymak Zirve 20, Dubai’de gerçekleşti

    Baymak’ın geleneksel hale gelen ve altıncısı düzenlenen Baymak Zirve 20 toplantısı Dubai’de gerçekleşti. Baymak’ın en büyük 20 bayisinin bir araya geldiği zirvede Baymak CEO’su Ender Çolak, son 6 yılda toplam ciroda %106 artış yaşandığını söyledi. Çolak, Baymak’ın 50’inci yılında da beklentilerin üzerinde bir başarı yakalamak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Gerçekleşen zirvenin ardından bayiler, Dubai’de şehir turu ve çöl safarisi ile unutulmaz anlar yaşadı.

    Baymak CEO’su Ender Çolak’ın ev sahipliğinde Dubai’de gerçekleşen Zirve 20 toplantısında Baymak’ın Türkiye genelindeki en büyük bayileri bir araya geldi. İş süreçlerinin iyileştirilmesi konusunda interaktif görüşmelerin de gerçekleştiği toplantıda Çolak, bayilerin sorularını ve taleplerini dinledi. Daha kaliteli hizmet için tüm iş süreçlerinin değerlendirildiği Zirve 20’de Pazarlama Müdürü Volkan Binzet ve Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Bitirgiç beklentilerin üzerinde bir başarı yakalamak için 2019 yılında önem verilmesi gereken anahtar noktaları bayilerle paylaştı.

    Baymak CEO’su Ender Çolak, yüzde 30 büyüme ile tamamladıkları 2018’in ardından 2019 yılında da daralması öngörülen pazarda yeni ürün projeleri ve ihracatla büyümeye devam edeceklerini söyledi. Baymak’ın 2019 itibariyle yarım asrı geride bıraktığını dile getiren Çolak, kombi başta olmak üzere önemli ürünlerindeki pazar payı kazanımları ile 2019 hedeflerini bayileriyle paylaştı.

    Baymak CEO’su Ender Çolak konuşmasında, bayilere özellikle bu dönemde BDR Thermea grubun ‘güvenli şemsiyesi’ altında olmanın avantajlarını vurguladı. Geçtiğimiz 6 yılın da değerlendirmesini yapan Çolak, bu dönemde toplam ciroda %106 artış yaşandığını ve önümüzdeki yıllarda da bu iddiamızı koruyacağımızı dile getirdi.

    Toplantıda konuşan Baymak Bayi Kanalı Satış Müdürü Çetin Bitirgiç Baymak’ın 2018 yılı iş sonuçları ve bayi yapılanmasındaki büyümesi hakkında bilgiler verirken, Pazarlama Müdürü Volkan Binzet ise yıl içerisinde uygulamaya alınacak kampanyalar ve yeni ürün grupları hakkında bayilerle önemli bilgileri paylaştı.

     

    Zirve sonrasında Dubai’de keyifli bir şehir turu gerçekleştiren Baymak Ailesi; Dubai Marina, Old Souk, Altın Çarşısı, Emirates Mall, Burj Al Arap, Burj Khalifa’ı gezme fırsatı buldu. Zirve 20 katılımcıları şehir turunun ardından Çöl Safarisi ile heyecan dolu anlar yaşadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.