DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Baymak’ın sirkülasyon pompaları: Evosta2 ve Evosta3

    Baymak’ın sirkülasyon pompaları: Evosta2 ve Evosta3

     Baymak’ın, su teknolojilerinde çözüm ortağı DAB firması, ticari binalar, okul, otel, hastane gibi büyük projelerde ısıtma, soğutma, sıhhı tesisat, klima ve güneş enerjisi sistemlerindeki su sirkülasyonu için kullanılan Evosta ve Evotron serisi Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompaları’nı geliştirdi. Yeni paslanmaz çelik motor gömleği ve dış ortamdaki suya karşı koruma sağlayan IPX5’e sahip Evosta 2 ve Evosta 3 serileri, daha yüksek performans ve düşük enerji ile kolay kullanım sağlıyor.

    DAB teknolojisine sahip, Baymak ıslak rotorlu sirkülasyon pompaları Evosta ve Evotron serisinin daha yüksek verim ve teknik donanıma sahip Evosta2 ve Evosta3 serisi, büyük projelerin yanı sıra düşük kapasiteli sistemlerin ihtiyaçlarına da ekonomik çözümler sunuyor.

    Evosta2 ve Evosta3 serisi sirkülasyon pompalarında paslanmaz çelik motor gömleği ve dış ortamdaki suya karşı koruma sağlayan güvenliği IPX5 ile en üst seviye sahiptir.

    Evosta2 serisinde, bir önceki Evosta serisinde bulunan akışkan sıcaklık 95 °C iken Evosta2 modelinde 110 °C ‘dir. Cihazda bulunan elektronik kart, dış ortamdan gelecek zararlara karşı motorun arka kısmında bulunurken Sabit Basınç Modu ise yerden ısıtma sistemlerinde kullanılarak kaliteli çözümler sunuyor.

    Sirkülasyon pompaları uzun süre çalıştırılmadığı takdirde pompa mili sıkışabilir. Hava atma tıpası ise bu durumlarda pompanın içini açmadan ilk çalıştırmanın yapılmasını sağlar. Otomatik hava atma fonksiyonu bulunan Evosta3 modelinde ise çalışma anındaki debi, basınç, güç ve arıza türü de pompa üzerinden okunabiliyor.

    Baymak Evosta2 ve Evosta3 serisi frekans sirkülasyon pompaları maksimum 4,2 m3/h debi ve maksimum 8 mSS basma yüksekliğine kadar kapasite aralıklarında olup rekorlu bağlantı seçenekleri sunuyor. Resirkülasyon hatları için bronz gövde opsiyonuna sahip olan Evosta2 ve Evosta3 serileri 1 ½’’ ve 2’’ ölçüleri ve PN 10 gövde dayanımı ile kullanıcıyı esneklik ve kalite ile buluşturuyor. İzolasyon ceketi Evosta2’de opsiyonel olarak Evosta3 serisinde ise ürünle standart olarak sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.