DOLAR 32,5703
EURO 34,9896
ALTIN 2428,81
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram denizde başlıyor

    Bayram denizde başlıyor
    03.06.2019
    A+
    A-

    Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) arasında araç ve yolcu taşımacılığı yapan Negmar, bayramı memleketlerinde geçirecek İstanbullular için tüm hazırlıklarını tamamladı. Otomobil sürücüleri, gidiş dönüş 125 TL’ye yararlandıkları Negmar feribotlarında iftar ve sahur ikramından da faydalanabilecek.

    Negmar,İstanbul’dan Yalova’ya Eskihisargüzergahını kullanarak deniz yoluyla geçecek araç sürücüleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Sefer aralıkları Bayram trafiğine göre ayarlandı. Şehit yakınları ve gazilerin araçlarıyla birlikte ücretsiz, otomobil sürücülerinin gidiş dönüş 125 TL’ye yararlandıkları Negmar feribotlarında sürücüler ücretsiz iftar ve sahur ikramından da faydalanabiliyor.

    TATİL NEGMAR’DA BAŞLIYOR

    Ramazan Bayramı tatili bugün başlıyor. 9 günlük tatil süresince bayramı İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar da bugünden itibaren üç gün boyunca memleketlerine doğru yola çıkacak. İstanbul’dan Yalova, İzmir, Muğla, Aydın, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Antalya gibi istikametlere seyahat edecek olan İstanbullular ile söz konusu güzergahlardan İstanbul ve Trakya yönüne gidecek olan sürücülerin ağırlıklı olarak tercih ettiği Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) feribot hattında ekonomik, hızlı ve konforlu taşımacılık yapan Negmar, bayram öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

    ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÜCRETSİZ

    Negmar feribotlarından şehit yakınları ve gaziler ücretsiz, basın mensupları yüzde 50 indirimle yararlanabiliyor. Negmar taşımacılığında hızlı, konforlu, dinamik ve güler yüzlü bir servis anlayışıyla hareket ederek bayram tatilinde de 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Jip, arazi taşıtı ve minivan kategorisindeki araçların otomobillerle aynı fiyat tarifesini kullandığı Negmar Eskihisar Tavşanlı feribot hattında diğer taşıma ücretleri şöyle:

    Kamyonet gidiş-dönüş 150 TL
    Otobüs gidiş-dönüş: 260 TL
    Motosiklet gidiş-dönüş: 35 TL

    EKONOMİK VE KONFORLU YOLCULUK

    Negmar’ın feribot taşımacılığı hizmeti vermeye başladığı 2013 yılında mevcut güzergâhta otomobil tek gidiş ücreti 55 TL olarak uygulanıyordu. Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) arasında hizmet vermeye başladığı günden bu yana bu hatta getirdiği rekabetle fiyatların sabit kalmasını sağlayarak vatandaşların cebine yaklaşık 1 Milyar TL katkı sağladı. Negmar, 40 dakikalık yolculuğu 25 dakikaya indiren hızlı feribotlarıyla hizmete başladıktan sonra HGS ve Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri de sunarak sürücüler için önemli bir kolaylık sağlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.