DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram Divan Pastaneleri ile daha tatlı

    Bayram Divan Pastaneleri ile daha tatlı
    25.05.2019
    A+
    A-

    Divan Pastaneleri bayramların geleneksel tatlarını hem hediye etmek hem de ikram etmek isteyenler için birbirinden leziz seçenekler sunuyor. Senenin özel günleri için özenle hazırlanan Divan lezzetleri bu sefer Ramazan Bayramı ruhunu yaşatacak.

    Divan Pastaneleri’nin olmazsa olmazı çikolata ve lokumlar, bayramın keyifli anlarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere unutulmaz tatlar sunuyor. İster madlen ve pralin çikolata ister lokum tercih eden tatlı severler Divan’ın eşsiz lezzetlerini misafirlerine ikram ederken dilerse bayramda sevdiklerine de hediye edebilecek. Divan Pastaneleri’nin birbirinden leziz yeni pasta çeşitleri de bu yaz bayram sofralarında yerini alacak.Şık paket tasarımlarına sahip Divan Pastaneleri’nin tatları, bayram hediyesi arayışında olanlar için de alternatif oluşturuyor. Bayram’ın tadını doyasıya yaşamak isteyen tatlı severler, Divan’ın enfes ürünleri ve hediyeliklerine tüm Divan Pastaneleri’nin yanı sıra divanpastaneleri.com.tr adresinden de tek tık ile ulaşabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.