DOLAR 32,5537
EURO 34,762
ALTIN 2496,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayram tatili için seçkin Avrupa rotaları

    05.04.2018
    A+
    A-

    Avrupa ülkeleri, kültür, sanat ve lezzet odaklarıyla, doğal güzellikleriyle, ortaçağ dokunuşlu büyüleyici kentleri ve şatolarıyla, müzik festivalleriyle ve doyumsuz manzaralarıyla, Ramazan Bayramı tatilinde yakın destinasyonları tercih edenler için sayısız seçenek sunuyor. Bu seçeneklerden altısını sizin için derledik. 

    BUZULLAR VE VOLKANLAR ÜLKESİ İZLANDA

    9 – 17 Haziran 2018

    Buzla ateşin, kırmızıyla mavinin, sıcakla soğuğun buluştuğu İzlanda’da Avrupa’nın en güçlü şelaleleri ve en güçlü volkanları muhteşem bir uyum içinde… Yeryüzünün el değmemiş, vahşi yörelerinden birinde, Amerika ve Avrupa kıtalarının kırılma noktasında yer alan İzlanda’da doğanın ahenkli şölenine tanıklık edin.

    *

    HIRVATİSTAN, DALMAÇYA KIYILARI, DUBROVNİK, MOSTAR, SARAYBOSNA

    10 – 17 Haziran 2018

    Adriyatik’in en güzel sahil şeridine ve kültür mozaiğine sahip diyarlarda UNESCO Dünya Mirasları ile dolu, yeşile doyacağınız bir rota: Split’ten Dubrovnik’e, Trogir’den Mostar’a, Pula’dan Saraybosna’ya uzanın, İstra Yarımadası ve Dalmaçya kıyılarında Akdeniz kültürünün izlerini sürün.

    *

    OECONOMICA: GÜNEY ALMANYA

    11 – 17 Haziran 2018

    Bereketli Tuna ile başı dumanlı Alpler arasında bir yolculuk: “Dünya Mirası” Bamberg, masalsı öyküleriyle Neuschwanstein ve Heidelberg şatoları, şarap mahzenleriyle Würzburg, Romantik Yol’un en güzel kasabası Rothenburg Ob Der Tauber, Nazilerin miting alanlarına ve mahkemelere evsahipliği yapmış Nüremberg ve ülkenin “gizli başkenti” Münih var.

    *

    BALTIK BAŞKENTLERİ: HELSİNKİ – TALLİNN – RİGA – VİLNİUS

    11 – 17 Haziran 2018

    Bir liman kenti ve kültür başkenti olan Helsinki, ortaçağ havasını taş döşeli sokaklarında soluyacağınız Tallinn, mükemmel bir yeşil dekora kondurulmuş gibi duran Riga ve kayıp bir krallığa ev sahipliği yapan Vilnius’ta, efsanelerle zenginleşen bir tarihe tanıklık edeceksiniz.

    *

    AMSTERDAM – BRUGGE – BRÜKSEL

    11 – 17 Haziran 2018

    Ortaçağın hazinelerini saklayan, çikolatanın ve müzeciliğin başkentleri: Amsterdam, Brugge, Brüksel… Müzelerinde ruhunuz, dillere destan kent meydanları, kanalları, çiçek pazarlarıyla sokaklarında gözleriniz doyarken çikolatalarının, peynirlerinin ve farklı lezzetlerinin tadı damağınızda kalacak.

    *

    BACH FESTİVALİ

    14 – 17 Haziran 2018

    Müziğin şehri olarak anılan Leipzig’de ünlü şefler, sanatçılar ve müzik topluluklarının katılımıyla barok müzik ve tarihin harmanlandığı bir sanat şöleni: Bach’ın en ünlü eserleri Aziz Matta Pasyonu ve Brandenburg Konçertoları ve müzik danışmanımız eşliğinde 3 farklı etkinliğe katılma fırsatı…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.