DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayramda en çok eğlence parkları tercih ediliyor

    Bayramda en çok eğlence parkları tercih ediliyor
    23.06.2017
    A+
    A-

    Yılın en özel günlerinden olan bayram tatillerinde İstanbul’da kalan vatandaşların en çok tercih ettiği mekanların başında eğlence parkları geliyor. Özellikle işletmecilerin bayrama özel düzenlediği kampanyalarla vatandaşın ilgisi eğlence parklarına yöneliyor. Konu hakkında konuşan Viasea Pazarlama Direktörü Zafer Mıhçakan; “Geçen yıl bayram tatilinin bir gününde 10 bin kişiyi ağırladık, bu yıl tatilin kısa olması nedeniyle bir günde 25 bin, 4 günde 100 bin kişiyi ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

    Avrupa’nın en heyecan verici 5. Roller coasterı Türkiye’de!

    Dünya eğlence turizmin önemli parçalarından olan hız trenleri son dönemde adrenalin tutkunlarının en gözde eğlence araçlarından biri haline geldi. Tuzla Viaport Marina içerisine kurulu Viasea Tema Park’ta yer alan Red Fire isimli roller coaster, özellikleri itibariyle dünyanın sayılı roller coasterlarından biri. Ünü tüm dünyaya yayılan Red Fire, en son roller coaster tutkunlarından oluşturulmuş ve farklı ülkelerde hız trenlerini deneyimleyen Coaster Friend’s adlı gruptan tam puan aldı. Hemen ardından Avrupa’nın sayılı eğlence dergilerinden Kermes and Park Revue dergisi tarafından Avrupa’nın en iyi roller coaster’larından biri seçilen Red Fire, böylelikle kalitesini tescil ettirmiş oldu. Viasea’yi diğer eğlence parklarından ayıran özelliklere değinen Zafer Mıhçakan şöyle konuştu; “ Viasea sadece bir oyun parkı değil, tam anlamıyla bir eğlence adası. Buraya geldiğinizde başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Çünkü burada tema park, akvaryum, oyun merkezi, bowling, sinema, alışveriş merkezi, marina ve Türkiye’nin en büyük Açıkhava konser alanı bir arada bulunuyor, üstelik bunların tamamı deniz kenarında. Dünyada buna benzer çok proje var ama Viasea gibi 8 fonksiyonlu ve deniz kenarında olan başka bir proje yok.”

    Eğlendirirken öğreten akvaryum!

    Binlerce deniz canlısı ve 88 metreyle Avrupa’nın en uzun akvaryum tüneline sahip Viasea Akvaryum hem eğlendiriyor, hem de herkes için eğitici uygulamalarla deniz altı meraklılarına eşiz bilgiler sunuyor. Atıklarla Sanat Atölyesi, Eğlenceli Bilim Gösterisi ve Su Altı Fotoğraf Sergisiyle eğlenceyi eğitimle birleştiren Viasea Akvaryum, bayramda ziyaretçilerini bekliyor. İstanbul’un tarihini su altı dekorlarıyla ziyaretçilerine yaşatan akvaryumda ayrıca elle vatoz ve biberonla balık besleme imkanı da sunuluyor.

    Sınırsız eğlence inanılmaz fiyata!

    2015 Mayıs ayında hizmete giren Viaport Marina içinde yer alan Viasea, sahip olduğu imkanları nedeniyle dünyanın eşsiz projeleri arasında yer alıyor. Bayramda dj performans, yüz boyama atölyesi, kukla atölyesi, bando gösterisi ve daha birçok etkinlikle çocukları bekleyen Viasea, meraklı ve adrenalin tutkunu ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Herkes eğlenebilsin diye bayram kampanyası yaptıklarını ifade eden Zafer Mıhçakan, çocuklara müjdeyi şu şekilde veriyor; “ Bayramlar özellikle çocuklar için bambaşka anlamlar ifade ediyor. Biz de bunu çok iyi bildiğimiz için, bayramda herkes eğlenebilsin, herkes gelebilsin diye fiyatlarımızı indirdik. Tema park ve akvaryumda sınırsız eğlenceyi 79 TL yaptık. Ancak eğlenmek isteyen herkes sadece kullandığı ünitenin tutarı kadar ücret ödeyerek bütçesi kadar eğlenebilme imkanına sahip.” Yediden yetmişe herkes için dört dörtlük eğlence imkanı sunan Viasea, bayramda öğlen 12’den gece yarısına kadar hizmet verecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.