DOLAR 32,554
EURO 34,8408
ALTIN 2432,255
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayramda rahat ve şık adımlar için Ayakkabı Dünyası

    Bayramda rahat ve şık adımlar için Ayakkabı Dünyası
    30.05.2019
    A+
    A-

     

    Bayram tatili yaklaşırken hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor. Ramazan Bayramı’nda en şık kombinler konforlu ve stil sahibi ayakkabılarla tamamlanıyor. Her yaşa ve her bütçeye uygun, günün modasını yansıtan ayakkabı modelleriyle tüm aile üyeleri için ayakkabı seçenekleri sunan Ayakkabı Dünyası, bayram alışverişinizde en büyük yardımcınız olacak.

     

    Ayakkabıda kalite, moda ve rahatlığın adresi Ayakkabı Dünyası, bayramı uygun fiyatlı, her zevke hitap eden seçeneklerle karşılıyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Ayakkabı Dünyası, birbirinden farklı modelleriyle, hem kendiniz hem sevdikleriniz için bayram kombinlerinin en ideal tamamlayıcısı oluyor.

    Kadın Koleksiyonu Bayram Stilini Renkli Hale Getiriyor

    Modayı ve trendleri takip edenlerin vazgeçilmez markası Ayakkabı Dünyası’nın bayram koleksiyonunda kadınların beğenisine sunulan birçok seçenek yer alıyor. İçi ve dışı rugan sade topuklular bayramda işlevsellik ve fonksiyonellikten vazgeçemeyen kadınların ilk tercihi olurken, önü ve arkası açık detaylarla hazırlanan feminen bootie’ler asi ve modern ruhu yakalamak için güçlü bir stil ortaya koyuyor. Topuklu modellerde bant detayı ön plana çıkıyor. Keten ve kumaş detaylar, kısa, küt ve kalın topuklarda yerini alıyor. Sezonun moda trendi leopar, formal kadın koleksiyonunda ve platform topuklarda kendini gösteriyor. Neon, parlak, göz alıcı jakar ve küçük kumaş detaylar koleksiyonun başrolünü üstleniyor. Sezonun gözdeleri trok ve yıldızlı detaylar da bayram kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Sezonun gözde tasarımlarından ugly sneaker’lar, bayram kombinleriyle uyumlu bir görünüm sunuyor. Beyaz sneaker’lar, iç astarlarda ve bağcıkta ekose ve kare detaylarla sportif görünüme küçük klasik dokunuşlar yapıyor. Beyaz sneaker’larda düz beyazın üzerine çiçek desenler, leopar baskılar ve ışıltı-taş detayları sezonu renkli ve eğlenceli hale getiriyor.

    Erkek Koleksiyonu Özgünlüğü Konforla Buluşturuyor

    Ayakkabı Dünyası’nın her dönem kendini yenileyen ikonik parçalarının yer aldığı İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, bayram tatilinde tarzından ödün vermek istemeyen erkeklere şık ve rahat alternatifler sunuyor. Keten malzemeler, efektli kumaşlar ve jüt tabanlar bayram şıklığının parçalarını oluşturuyor. Sportif stilin ağırlıkta olduğu erkek koleksiyonunda sezonun en trend parçalarından ugly sneaker’lar göze çarpıyor. Sokağı ve günlük hayatı etkisi altına alan ugly sneaker’lar, bayramda rahatlığından ödün vermek istemeyen erkeklerin tercihi oluyor. Jean’lerle ve klasik parçalarla kombinlenebilen modeller, koleksiyonun enerjisini ve canlılığını hissettiriyor.

     

    Bayrama Özel Işıltı Dolu Bir Çocuk Koleksiyonu

    Bayramların gelişine en çok çocuklar seviniyor. Ramazan Bayramı’nı büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılayan çocuklar, aradıkları modelleri Ayakkabı Dünyası’nda bulacak. Renklilik, parlaklık ve ışıltı teması, 2019 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonunun odağında yer alıyor. Yazın enerjisini ve cıvıltısını adımlara taşıyan parlak jakar kumaşlar, ışıltılar, renkler ve taşlı detaylar koleksiyonda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Kadın Koleksiyonunda yer alan leopar etkiler, efektli baskılar, yıldızlı desenler ve parlaklıklar, yeni koleksiyonda kızların adımlarıyla bir araya geliyor.  Kız çocuklarının olmazsa olmazı minik kadife babetler ve sandaletlerde taşlı modeller göze çarpıyor.  Havalı ve renkli olmayı tercih eden erkek çocuklar için baskı efektleri, sezonun renkli ve cıvıltılı çocuk mottosunu destekliyor. Birbirinden enerjik ve sıcak renkler, erkek çocuk ayakkabılarındaki renkli efektlerle bayram enerjisini yüksek tutuyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve aksesuar modellerini keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi.com.tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.