DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayramda ve yaz boyunca Çeşme ile Bodrum’un yazlık mekanlarıda Vodafone Redlilere yüzde 50 indirim

    Bayramda ve yaz boyunca Çeşme ile Bodrum’un yazlık mekanlarıda Vodafone Redlilere yüzde 50 indirim
    26.06.2017
    A+
    A-

    Abonelerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red, Ramazan Bayramı ve yaz tatilini yurtiçinde geçirecek kullanıcılarına özel sunduğu ayrıcalıklarla bu yıl da tatil keyfini katlayarak hem bayram coşkusunu artıracak hem de yaz gibi yaz dedirtecek. Vodafone Red aboneleri bayram ve yaz boyunca uçtan uca yaşayabilecekleri seyahat deneyiminin yanı sıra Çeşme ve Bodrum’da popüler restoranlarda %15’e varan, seçkin plaj girişlerinde de %50 indirimlerden yararlanabilecek.

    Dijitalleşmeyi bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone Red, Ramazan Bayramı ve yaz boyunca abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Ramazan Bayramı ve yaz tatilini yurtiçinde geçirmeyi planlayan Vodafone Red’liler, Vodafone’un sunduğu ayrıcalıklarla tatil keyfini katlayacak ve hem bayramın tadına varacak, hem de yaz gibi yaz yaşadıklarını hissedecek. Buna göre, Vodafone Red aboneleri, Çeşme ve Bodrum’da popüler restoranlarda %15’e varan, seçkin plaj girişlerinde de %50 indirimlerden yararlanabilecek. Bu yıl hizmetlerine yazlık mekânları da ekleyen Vodafone Red Mobil Destek Ekibi ise Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Didim ve Çeşme’de akıllı telefonu arızalanan Vodafone Red’lilerin yanında olacak.

    Vodafone Red’lilere bayram ve yaz boyu ayrıcalıklı seyahat deneyimleri
    Vodafone Red’liler yazlık mekânlardaki ayrıcalıklarına ek olarak, uçtan uca sunulan ayrıcalıklı seyahat deneyimlerine de devam edecek. Buna göre, diledikleri otelde Hotels.com’dan yapacakları %10 indirimli rezervasyonları ile yerlerini ayırtabilecek; havaalanına VIP Transfer ile transferlerini gerçekleştirdikten sonra, ücretsiz hızlı geçiş ile sıra beklemeden geçip lounge’da uçuşlarını bekleyerek ve ulaştıkları yerde Budget’tan %50 indirimle araba kiralayarak, tatil keyiflerinin her aşamasında ayrıcalıklardan faydalanabilecekler.

    Engin Aksoy: “Sunduğumuz ayrıcalıklarla Red’li abonelerimizin her anlarında olduğu gibi bayram ve yaz tatillerinde de yanındayız”

    Vodafone Red’in ayrıcalıklarla dolu dünyasının her geçen gün genişlediğine dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

    “Vodafone Red abonelerimiz, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve dijitalleşme konusundaki ısrarcı tavırları ile bizi hem gururlandıran hem de motive eden bir kitle. Dijitalleşme vizyonumuz doğrultusunda Vodafone Red abonelerimize özel ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, her bayram ve yaz olduğu gibi bu bayramda ve yaz mevsiminde de abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılarken, yaz tatilinin keyfini en iyi şekilde çıkarmalarını sağlayacak ayrıcalıklar sunuyoruz. Ramazan Bayramı ve yaz boyunca Red’li abonelerimiz Çeşme ve Bodrum’da popüler restoran ve otellerde %15’e varan, seçkin plaj girişlerinde de %50 indirimlerden yararlanabilecek. Ayrıca, bu yıl hizmetlerine yazlık mekânları da ekleyen Vodafone Red Mobil Destek Ekibimiz de Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Didim ve Çeşme’de akıllı telefonu arızalanan Vodafone Red’lilerin yanında olacak. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Vodafone Red abonelerimizin hayatına ayrıcalık katmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

    Yazlık mekânlara girişte %50 indirim
    Bu bayram ve yaz tatilinde Çeşme’ye seyahat eden Vodafone Red’liler, Aquente ve Quente’ye girişlerde %50 indirim, Fun Beach’te ise girişte %50 indirim ve ücretsiz içeceğe sahip olacak. Paparazzi’yi tercih eden Vodafone Red’liler ise içeride ek 25 TL harcama hakkı elde edecek. Bunların dışında Çeşme’de Rooms Beach’e ve Bodrum’da Moon Beach’e giden Vodafone Red’liler, girişte %50 indirim ve ücretsiz içeceğin yanı sıra otelde ve restoranda %15 indirimden yararlanabilecek.
    Restoranlarda %15’e varan indirim
    Vodafone Red’liler ayrıca, Türkbükü Atılay Balık, Palmarina Yalıkavak Tango Terrace, Alaçatı Komşu Kahve, Rasim Usta Restaurant, Çeşme Marina Yacht Club, Çeşme Marina Özgür Şef Deli Kasap gibi Çeşme ve Bodrum’un 35 farklı popüler restoranında %15’e varan indirimlerden yararlanabilecek.

    Yazlık mekânlarda mobil destek
    Vodafone Red’liler, bayram ve yaz boyunca Vodafone Red Mobil Destek Ekibi’nden de destek alacak. Bu yıl hizmetlerine yazlık mekânları da ekleyen Vodafone Red Mobil Destek Ekibi; Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Didim ve Çeşme’de akıllı telefonu arızalanan Red’lilere hizmet verecek. Arıza durumunda abonelere geçici telefon temin edecek olan ekip, arızalanan telefonu abonenin adına teknik servise ulaştıracak ve tamir edilmesini sağlayacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.