DOLAR 32,3878
EURO 35,0237
ALTIN 2326,731
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bayramın en tatlı anları Özsüt ile yaşanıyor

    Bayramın en tatlı anları Özsüt ile yaşanıyor
    31.08.2017
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, bayram sofralarını birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlıları ile taçlandırıyor. Günlük çiftlik sütüyle hazırlanan kazandibi, fırın sütlaç, tavukgöğsü ve muhallebi hafif lezzet arayanların ilk tercihi olurken, bayramların vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise mis gibi Özsüt kaymağıyla birlikte sofraları şölene çeviriyor.

    Tüm aileyi ve dostları bir araya getiren geleneksel bayram sofralarının en tatlı anları, bu Kurban Bayramı’nda da yine Özsüt ile yaşanıyor. Özsüt, hem unutulmaz sofralar kurmaya hazırlananlara hem de bayram ziyaretine eli boş gitmek istemeyenlere birbirinden leziz sütlü ve şerbetli tatlı seçenekleri sunuyor.

    79 yıldır değişmeyen lezzet: Sütlü tatlılar

    1938 yılında Özsüt’ün bacasını tüttüren ilk tatlı olan ve hala aynı reçeteyle hazırlanan kazandibi, badem ve sütü buluşturan keşkül, değişmeyen tadıyla tavukgöğsü, kızarmış üstü ayrı, içi ayrı enfes fırın sütlaç, bayramda hafif lezzet arayanların ilk tercihi oluyor.

    Bir Özsüt klasiği: Şerbetli tatlılar

    Bayramın vazgeçilmezi şerbetli tatlılar ise, hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan ekmek kadayıfı, özel Özsüt kaymağıyla birlikte eşsiz bir uyum yakalıyor. Peynir tatlısı, künefe, sac arası gibi Özsüt’ün hepsi birer klasik haline gelen lezzetleri de, bayram sofralarındaki en tatlı anlara eşlik ediyor.

    Sütlü tatlılarını ve kaymağını günlük çiftlik sütüyle hazırlayan ve hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayan Özsüt, taze, doğal ve leziz ürünlerini her yaştan misafiriyle buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.