DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bazaart ile her eve bir sanat

    Bazaart ile her eve bir sanat
    13.02.2018
    A+
    A-

    Bazaart Projesi , Yeniköy Rotary Kulübü desteği ile, 27-28 Mart 2018 tarihleri arasında The St. Regis Hotel’de gerçekleşiyor.

    “Her Eve Bir Sanat” misyonu ile yoluna devam eden Bazaart Projesi, 8. senesinde de sanat öğrencilerini sanatseverler ve koleksiyonerler ile buluşturmaya ve eserlerini sergilemeye devam eden kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak yoluna devam ediyor.

    “Her Eve Bir Sanat” ana fikrinden yola çıkan Bazaart, sanatın ve sanat koleksiyonu yapmanın bir lüks olmadığını hatırlatıp, herkese ulaşılabilirliğini gösteriyor. Başlangıcından bugüne kadar geçen süre içinde Bazaart’a katılan birçok öğrenci Contemporary İstanbul da dahil olmak üzere çeşitli yerel ve uluslararası sanat organizasyonlarına davet edildiler ve çeşitli ödüller aldılar.


    Bazaart 2018, 27-28 Mart tarihlerinde İstanbul The St. Regis Hotel’de gerçekleşecek. Bazaart Komitesi seçilen her 6 esere 5.000 TL değerinde ödül parası verecek ve o ödül parası ile sanatçının eğitimine katkı sağlayacak.

    Bazaart’ın bu yılki jürisinde; EKAV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İnci Aksoy, Marmara Üniversitesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Esra Aliçavuşoğlu, Modern ve Çağdaş Türk Sanat Koleksiyoneri Yahşi Baraz, Sanat Danışmanı, küratör ve akademisyen Prof. Dr. Marcus Graf, sanatçı Eda Soylu ve sanatçı Barış Sarıbaş yer alıyor.

    Yeniköy Rotary Kulübü Sanat Komitesi; Bazaart projesi içerisinde bu yıl merhum cam sanatçısı Levent Sağol anısına da özel ödül verecek.

    Yeniköy Rotary Kulübü Sanat Komitesi’nin yürüttüğü ve desteklediği Bazaart Projesi, bu yıl The St. Regis Hotel, Polisan, Mavi Jeans, ABC ve Homend‘in sponsorluğunda gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.