DOLAR 32,5128
EURO 34,9339
ALTIN 2435,81
BIST 9793,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    bcc Turkey’nin “Satış Gelişimi Programı” EDUCORP Kurumsal Eğitim ve Gelişim Ödülü’nü kazandı

    bcc Turkey’nin “Satış Gelişimi Programı” EDUCORP Kurumsal Eğitim ve Gelişim Ödülü’nü kazandı
    04.01.2019
    A+
    A-

    bcc Turkey‘in Emuge Franken ile gerçekleştirdiği “Satış Ekibi Gelişim Programı“, Bahçeşehir Üniversitesi‘nin EDUCORP Kurumsal Eğitim ve Gelişim Ödülü‘ne layık görüldü.

     

    Kurumların başarılı eğitim projelerini ödüllendirmek, eğitim alanında standartların oluşturulmasına katkı sağlamak ve eğitimciler için paylaşım platformu olarak ortak değer yaratmak hedefiyle Bahçeşehir Üniversitesi tararfından verilen EDUCORP AWARDS Kurumsal Eğitim ve Gelişim Ödülü‘nü, Emuge Franken firması ile gerçekleştirdiği “Satış Ekibi Gelişim Programı“yla bcc Turkey kazandı.

     

    2.5 yılda kurumsal değişim

    Emuge Franken‘in satışların artması, çalışan bağlılığının yükselmesi, satış ekibinin işte kalma süresinin uzaması, ekibin uyumlu çalışması, müşteri ve bayilerle kurulan iletişimin etkinleşmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu bcc Turkey‘in Satış Ekibi ve Gelişim Programı, Türkiye‘de kurumsal gelişimde bir ilk olarak 2.5 yıllık bir süreçte hayata geçirildi.

     

    bcc Turkey‘in Genos Modeli, duygu bilimi ve duygusal zekayı temel alarak bilimsel yöntemlerle kurum yöneticileri ve çalışanlarının yetkinliklerini ölçümleyerek geliştiriyor. Emuge Franken ile gerçekleştirilen program kapsamında satış ekibinin “öz farkındalık“, “diğerlerinin farkındalığı“, “gerçeklik“, “muhakeme“, “öz yönetim“ ve “olumlu etki“ yetkinlikleri periyodik olarak değerlendirildi. Eğitim öncesi ve sonrasında ekibin yetkinlikleri değerlendirildiğinde öz farkındalıkta %54, diğerlerinin farkındalığında %92, gerçeklikte %39, muhakemede %74, öz yönetimde %67, olumlu etkide %167 artış sağlandığı belirlendi.

     

    Satışlarda rekor artış

    bcc Turkey‘in programa başladığı 2015 Haziran döneminden 2017 Aralık dönemine kadar 2.5 yıllık dönemde Emuge Franken‘in satışları 1.9 milyon TL‘den 9.7 milyon TL‘ye ulaştı. Uygulamaya konulan program sonrasında satış ekibinin işte kalma süresine bakıldığında ise 2014 Temmuz–Aralık döneminde %29, 2015 Ocak–Haziran döneminde ise %43 olan işten ayrılma oranının 2015–2017 Aralık aralığında %0 düzeyine düştüğü görüldü.

     

    Türkiye‘deki ilk uygulama

    Emuge Franken satış ekibine yönelik gerçekleştirdikleri gelişim programının Genos Gelişim Araçları‘nı Türkiye‘ye getirdikten sonra hayata geçirdikleri ilk uygulama olduğunu kaydeden bcc Turkey Kurucu Ortağı, Endüstri Mühendisi, Genos Duygusal Zeka Mentoru ve İleri Eğitmeni Cem Atat, program çıktılarına bakıldığında 2.5 yıllık süreçte başarının üst düzeyde gerçekleştirdiğini belirtti.

     

    bcc Turkey Kurucu Ortağı, Endüstri ve Örgüt Psikoloğu, Genos Duygusal Zeka Mentoru ve İleri Eğitmeni Banu Koç Çakan ise, Genos Duygusal Zeka Modeli ve Değerlendirme Araçları‘nın Genos International ve Swinburne Üniversitesi bilimsel araştırma sonuçlarıyla oluşturulduğunu kaydederek, Türkiye‘de öncü eğitim çalışmaları geliştiren Bahçeşehir Üniversitesi tarafından ödüllendirilmenin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.