DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeklerin cildine ipeksi dokunuş

    24.12.2018
    A+
    A-

    Bir anne, bebeğini her şeyden ve herkesten daha çok düşünür. Bu sebeple söz konusu bebeği olduğunda her şeyin en iyisini ister. Tıpkı Fresh’n Soft gibi…

    Fresh’n Soft, yeni doğan bebeklerin hassas cildine özel olarak geliştirdiği Yenidoğan Islak Havlu ile hijyen ve kaliteyi bir arada sunarak annelere gönül rahatlığı sağlıyor.

     

    Bebeklerin hassas cildine özel formül…

    Dünyaya gözlerini yeni açan bir bebeğin cildi çok incedir ve dış etkenlere karşı korumasızdır. Bu durumda yanlış tercih edilen ürünler bebeklerin cildinde alerjik reaksiyonlar, kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve mikrobik problemler ortaya çıkabilir. Fresh’n Soft, Yenidoğan Islak Havlu ile bebeğinizin hassas cildine zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizlemenize yardımcı olur.

     

    Titizlikle yürütülen ARGE çalışmaları sonucu ortaya çıkan Yenidoğan Islak Havlu, bebeğinizin cilt pH’ı ile uyumludur. Fresh’n Soft Yenidoğan, idrar ve dışkının sebep olduğu problemlere karşı pratik ve hijyenik bir çözüm sunar. Sabun ve benzer alkali temizlik maddelerinin yol açtığı tahrişe sebep olmaz. Paraben, alkol, parfüm, sentetik lif, mineral yağ, hayvansal madde ve boya maddesi içermeyen formülü ile bebeğinizin vücut temizliğinde de rahatlıkla kullanma imkanı verir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.