DOLAR 32,5892
EURO 34,8001
ALTIN 2500,103
BIST 9456,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeklerin de Bambi’si var

    Bebeklerin de Bambi’si var
    04.07.2019
    A+
    A-

    Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı bebek yataklarıyla ebeveynlerin beğenisini kazanan Bambi Yatak, miniklerin rahatı için özel ürünler geliştirmeye devam ediyor.  Air kumaşın nemi hapsetme özelliğini yüzde 100 pamuk ile birleştiren Luna ile Bambi Yatak, miniklerin sağlığını aileleri kadar düşündüğünü kanıtlıyor.

    Türkiye yatak sektörünün önemli temsilcilerinden Bambi Yatak, Ar-Ge ve inovasyon destekli bebek yataklarıyla artık bebekleri de en rahat uykuyla buluşturuyor.

    Anne kucağı gibi hassas ve narin…

    Isıyı vücudun dışına taşıyarak vücut ısısını dengeleyen yüzde 100 pamuğun, hava geçirgen Air kumaşın birleştiği yüksek nem emme kapasitesiyle birleştiği, Bambi Luna yatak ile Bambi, miniklerin sağlığına odaklanıyor. Miniklerin uyku saatlerini kaliteli ve konforlu bir şekilde geçirmeleri için çapraz örme tekniğiyle tasarlanan Luna, 3 boyutlu esnek yapısı ile ürün üzerinde hava geçişi sağlıyor. Nem düzenleyici ve ağırlığı dengeleyici yapısıyla da beğeni kazanan Luna, hava geçiren özel air kumaş sayesinde yatağın nefes almasını sağlayarak bu sayede miniklerin uyku konforunu arttırıyor.

    Tasarımda kullanılan mikro-kapsüllerin içlerine yerleştirilen probiyotikler, hastalıklara yol açan zararlı mikroorganizmalara yer bırakmıyor. Küf ve mantar oluşumunun engellenmesine yardımcı olan bu probiyotikler, alerjiye sebep olan maytların doğal yolla yok edilmesini kolaylaştırıyor. Alerjik reaksiyon ve astıma yol açan alerjenlerin yoğunlaşmasını engelleyen ve her gece yenilenen etkisi sayesinde, yatakta sürekli güvenilir ve doğal hijyenik bir ortam sağlayan teknolojisiyle Luna Bambi Yatak, mikroorganizmaların oluşturduğu leke ve kötü koku oluşumunu da azaltıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.