DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bebeklerin hassas cildi ABCDerm H2O Temizleyici Misel Solüsyon ile güvende

    19.06.2017
    A+
    A-

    Bebeklerin hassas cildine özel olarak geliştirilen ABCDerm H2O Temizleyici Misel Solüsyon bebekleri için her zaman en iyisini isteyen annelerin favori ürünü oluyor…

    Her cildin ihtiyacına uygun çözümler sunan Bioderma, ciltleri yetişkinlere nazaran daha hassas olan minikleri unutmuyor. Hem kış hem de yaz mevsiminde sıklıkla kullanılabilen ABCDerm H2O Temizleyici Misel Solüsyon, bebeklerin kolaylıkla tahriş olabilen bez bölgesini, cilt kıvrımlarını, ellerini, yüzünü ve göz çevresini mükemmel şekilde temizliyor. Cildi nazikçe temizleyen formülü sayesinde mükemmel cilt ve göz toleransı sağlayan ürün, cildin nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Kullanım sonrası yağlı bir his bırakmayan ABCDerm H2O Temizleyici Misel Solüsyon, durulama gerektirmiyor, cildi yatıştırırken ferah bir etki bırakıyor.

    Ürün parfüm, paraben ve sabun içermiyor, gözleri yakmıyor. Ekonomik boyu olan 500 ml evde annelerin en büyük yardımcısı olurken, 100 ml’i ise annelerin her daim yanında taşımasını kolaylaştırarak bebeklerin rahat bir gün geçirmelerini sağlıyor.

    Kimler Kullanabilir
    0-3 yaş arasındaki tüm bebek ciltleri için kullanılabilir.

    Nasıl Kullanılır?
    Bebek ve çocukların hassas cildine bir pamuk yardımıyla uygulanır, nazikçe temizlenir. Cilt temizlenene kadar uygulamaya devam edilir. Günlük kullanıma uygundur. Yeni doğan bebeklerin de kullanımına uygundur.

    Ürün miktarı: 100 ml – 500 ml

    Fiyat: 100 ml: 26.50 ₺

    500 ml: 79.50 ₺

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.