DOLAR 32,4823
EURO 34,7995
ALTIN 2488,422
BIST 9553,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bee Beauty yeni cilt bakım ürünleri

    01.03.2018
    A+
    A-

    Almanya’da Gratis için üretilen ve yalnızca Gratis mağazalarında satışa sunulan, dermatolojik onaylı Bee Beauty’nin yeni cilt bakım serisinde yüz temizleme ve nemlendirme gurubu ürünleri ile maskeler yer alıyor.

    Temizleyici grubunda beyaz çay ve pantenol içerikli yüz yıkama jeli, nar içerikli yüz temizleme köpüğü,pantenol içerikli temizleyici peeling, nar özlü göz makyajı temizleyicisi, nemlendirici grubunda ise olgun ciltler için kırışıklık karşıtı argan yağı ve provitamin b5 içerikli nemlendirici, panthenol, avokado yağı, E vitamini içeren gündüz ve gece kreminin yer aldığı ve tüm ciltler için bakım seçenekleri sunan Bee Beauty’nin yeni cilt bakım serisinden öne çıkan diğer ürünler şöyle;

    BEE BEAUTY HİDRO JEL 50 ML

    Tüm cilt tipleri için uygun olan ve Hyaluronic asit ile E vitamin içeren Bee Beauty Hidro Jel, ciltte hissedilir bir nemlendirme sağlıyor.

    BEE BEAUTY Q10 GÖZ KREMİ 15 ML

    Cildin sağlıklı, esnek ve enerjik kalabilmesi için önemli bir etken olan Q10 takviyesi içeren Bee Beauty Q10 Göz Kremi, düzenli uygulamada kırışıklık görünümünün azalmasına destek oluyor. Cildin esnekliğini ve sıkılığının artmasına yardımcı olan Bee Beauty Q10 Göz Kremi, ayrıca etkin bir nemlendirme ajanı olan Hyaluronik asit ve Pantenol’ün yanı sıra Shea yağı ve üzüm çekirdeği yağı ile de cildin kurumasını engelleyerek nemlendiriyor.

    BEE BEAUTY MICELLAR TEMİZLEME SUYU 400 ML

    Kuru ve hassas ciltlerin ihtiyacı için geliştirilen ve alkol içermeyen Bee Beauty Micellar Temizleme Suyu, içeriğindeki gingko ve salatalık özü bileşenleri ile cildi tazelerken temizlemeye yardımcı oluyor.

    Bee Beauty maskeleri ise temizleme, nemlendirme ve gençleştirme gruplarından oluşuyor.

    Son zamanlarda cilt bakımında yeni akım olan kömür, maske ürünleri arasında öne çıkıyor. Kömürün mıknatıs özelliği ile ciltte biriken kirleri derinlemesine temizleyen ve ciltte yağlanma sebebi ile oluşan parlamayı yok eden Bee Beauty kömür içerikli kağıt maskecildinde geniş gözenekleri olan ve sürekli siyah noktadan şikayetçi olanlar için ideal bir cilt temizliği sunuyor. Salistik asit ve çinko içeriği ile ciltteki pürüzleri ve sivilce oluşumunu da engelleyen Bee Beauty kömür içerikli kağıt maske haftalık bakım olarak kullanılabiliyor.

    Bee Beauty’nin temizleme maskeleri arasında ayrıca çinko ve beyaz kil içerikli temizleme maskesideniz kili içeren ve mineraller içeren peeling etkili arındırıcı maske ve C vitamini desteği sağlayan mandalina özlü soyulabilen maske de yer alıyor. Nemlendirici maske ürünlerinde badem sütü, bal, yosun özü, aloe vera ve mango gibi içerikler bulunuyor. Argan yağı ve Provitamin B5 içeren kağıt maske ise kırışıklıkları doldurarak olgun ciltlere istenilen dinçliği sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.