DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BEE’O okul döneminde çocuklarınızın yanında

    BEE’O okul döneminde çocuklarınızın yanında
    24.09.2019
    A+
    A-

    Çocukların beslenmesine ebeveyn hassasiyetiyle yaklaşan BEE’O, tabiatın en özel armağanlarını sizlerle buluşturuyor. BEE’O, “Suda Çözünür Propolis Damla” ürünüyle günlük fenolik flavonoid ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olurken BEE’O Propolis-Arı Sütü-Ham Bal Çocuk karışımı ile propolis ve arı sütünü, miniklerin kolayca tüketebileceği lezzette ve onlar için tam da aradığınız doğallıkta sunuyor.

    Çocukların beslenmesine doğal yollarla katkı sağlamak amacıyla inovatif, katma değerli ürünler üreten BEE’O; Suda Çözünür Propolis Damla ve Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (çocuk) karışımı ile annelerin vazgeçilmezi oldu.

    Propolis nedir?

    Propolis, arıların bitkilerin reçinemsi kısımlarından topladığı fenolik, flavonoid maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. Nardan 80 kat daha yüksek fenolik flavonoid maddeler içerir.

    Arı sütü nedir?

    Arı sütü, işçi arıların, kovanda yavru arıları ve kraliçe arıyı beslemek için kendi vücutlarından salgıladıkları bir diğer değerli arı ürünüdür. Arı sütü içeriğinde doğal olarak yer alan ve başka herhangi bir gıdada bulunmayan 10-HDA ve royalaktin bileşenleriyle çok özel bir gıdadır.

    Propolis-Arı Sütü-Ham Bal ile kaşık kaşık lezzet, kaşık kaşık doğallık

    Okulların açılmasıyla birlikte başlayan tatlı telaşa, Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (çocuk) ile eşlik eden BEE’O, çocukların günlük propolis ve arı sütü ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor. İlave yağ, şeker, katkı, koruyucu, boyar madde içermeyen yüzde 100 doğal formu ile çocuklar için güvenli bir beslenme rotası sunan BEE’O kovandan elde edilen üç değerli arı ürününü aynı kavanozda buluşturuyor.

    Çocukların büyüme ve gelişmesi okul çağında hızlı bir şekilde devam eder. Enerji ve besin ögelerinin yeterli ve dengeli olarak alınması önemlidir. Bu aşamada hem ebeveynlerin hem de çocukların hayatını kolaylaştıran BEE’O Propolis Arı Sütü Ham Bal, kaşık kaşık lezzet, kaşık kaşık doğallık sunuyor. İçeriğindeki arı sütü, çocuklara protein, vitamin, mineral desteği sağlıyor ve beslenmelerine katkıda bulunuyor. Çocuğunuzun beslenmesine her gün 1 tatlı kaşığı Propolis-Arı Sütü-Ham Bal’ı doğrudan veya sevdikleri gıdalara katarak verebilirsiniz. İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda halk oylamasıyla ‘Yılın Çocuk Dostu Ürünü’ ödülünü alan Propolis-Arı Sütü-Ham Bal, çocukları hem okula hem de geleceğe hazırlıyor.

    Arıların kovanından beslenme çantalarına…

    Okul çağındaki çocuğunuzun bir diğer yardımcısı BEE’O Suda Çözünür Damla Propolis, bileşiminde standardize edilmiş oranda saf propolis içeriyor. Suyun yanı sıra süt, meyve suyu gibi içeceklere de damlatılarak kolaylıkla tüketilebilen ürünün, yetişkinler için günde 20-80 damla, çocuklar için ise günde 10-40 damla arası tüketilmesi tavsiye ediliyor. Çocuklar için kolay tüketim imkanı sunan, ılık ya da soğuk içeceklerde tamamen çözünebilen BEE’O Suda Çözünür Damla Propolis, tamamen doğal besin içeriği ile biyolojik aktivitesi korunarak ve İstanbul Teknik Üniversitesi laboratuvarlarında test edilerek tüketicilere sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.