DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BEE’O Propolis, FOODEX Japonya Fuarı’nda Anadolu propolisini tanıttı

    BEE’O Propolis, FOODEX Japonya Fuarı’nda Anadolu propolisini tanıttı
    10.03.2018
    A+
    A-
    06-09 Mart tarihleri arasında düzenlenen FOODEX Japonya Fuarı, bu sene BEE’O Propolisi ağırladı. 1976 yılından bu yana düzenlenen FOODEX Japonya, Asya gıda endüstrisindeki gelişmelere katkıda bulunmak ve katılımcıları için fırsatlar yaratmak amacıyla Türkiye de dahil olmak üzere, dünya genelinde yaklaşık 80 ülkeyi ağırladı.
    Yiyecek ve içecek konusundaki en güncel bilgilerin aktarıldığı fuarda yer alan BEE’O Propolis, gıda servisi şirketleri, distribütörler ve toptancılar ile bir araya geldi. Türkiye’de ilk kez yerli propolis üretimini başlatan BEE’O Propolis, bu yıl 1,5 milyon € ihracat hedefliyor.
    İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent firması olan BEE’O, uzman gıda ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretiliyor. Türkiye’nin ilk ve tek Sözleşmeli Arıcılık modeliyle üretilmiş yerli propolisini içeriyor. Amerika’da online olarak bee-and-you.com web sitesi üzerinden ve ayrıca distribütörler aracılığıyla New York, Boston, Florida ve New Jersey gibi bölgelerde satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra, Kore, Almanya, Hollanda, Suudi Arabistan ve Pakistan’a ürünlerini ihraç eden BEE’O, Türkiye’de yerli üretimini başlattıkları Anadolu propolisini dünyaya tanıtma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.