DOLAR 32,5199
EURO 34,7927
ALTIN 2421,884
BIST 9754,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BEE’O’dan yılbaşı’na özel en lezzetli tat

    BEE’O’dan yılbaşı’na özel en lezzetli tat
    23.12.2019
    A+
    A-

    Doğal ürünlere yükselen ilgi, hediyelere de yansıyor. Yılbaşı’nda en çok tercih edilen lezzetlerden olan çikolataya, BEE’O’dan %100 doğal, propolisli ve ham ballı alternatifler geliyor.

    Arı ürünlerini herkesin sevebileceği formlara dönüştüren BEE’O, “Propolisli Ham Ballı Çikolata” ve “Ham Ballı Yer Fıstıklı Fındıklı Truffles Çikolata Mix” ürünleriyle yılbaşı hediyenize lezzet ve doğallık katıyor. BEE’O’nun, günlük fenolik flavonoid ihtiyacınızın karşılanmasına yardımcı olan el yapımı Propolisli Ham Ballı Çikolatası’nın kaplamasında, sadece bitter kakao ve propolis var, içinde ise ham bal ve propolis dolgu olarak bulunuyor. İlave yağ, şeker, koruyucu ve katkı içermeyen ürün, tamamen doğal ve tadı lezzetli bir yılbaşı hediyesi alternatifi oluşturuyor.

    Hem büyüklerin hem küçüklerin yılbaşı lezzeti

    Diğer bir alternatif olan BEE’O Ham Ballı Yer Fıstıklı Fındıklı Truffles Çikolata Mix’in de çikolata kaplamasında sadece bitter kakao ve propolis bulunuyor. İçi ham bal, propolis, yer fıstığı ve fındık dolgulu çikolatalardan oluşan doğal ve katkısız ürün, çocuklar ve yetişkinlerin severek tüketmesi için 6’lı ve 12’li çeşitleri ile sunuluyor. Bu lezzetli doğal çikolata alternatifleri sadece Beeo’nun online alışveriş mağazası www.beeo.com.tr de satışa sunuluyor ve kargo ile adresinize teslim ediliyor. Bee’o bu sağlıklı lezzetler ile hayatımıza doğal bir dokunuş yapıyor!

    Propolis nedir?

    Propolis, arıların bitkilerin reçinemsi kısımlarından topladığı, antioksidan maddelerden fenolik ve flavonoidlerden meydana gelen doğal bir arı ürünüdür. Arı petek gözlerini önce propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, poleninin, arı sütünü koyar. Böylece arının ürünleri de kovanda bozulmadan saklanır.

    Ham bal nedir?

    Ham bal, pastörize ve polenleri tutacak derecede filtre edilmemiş, kovandan alındığı hali ile tüketime sunulan doğal bal anlamına gelir. Pastörizasyon, balın içerisinde doğal olarak bulunan enzimler, vitaminler ve fenolik flavonoid yapıdaki değerli bileşenlerin azalmasına, filtrasyon ise polenlerin azalmasına neden olur. Ham bal, pastörize edilmediğinden ve polenleri tutacak şekilde filtre edilmediğinden besin içeriği tüm doğallık ve saflığıyla korunur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.