DOLAR 32,4978
EURO 34,5566
ALTIN 2498,066
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko çamaşır ve kurutma makineleri büyük ihtiyaç

    Beko çamaşır ve kurutma makineleri büyük ihtiyaç
    18.02.2019
    A+
    A-
    Dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticisi Beko, teknoloji ve tasarımıyla öne çıkan çamaşır ve kurutma makineleri için hazırlanan reklam filmi ile tüketiciye sesleniyor. ‘Kurutma Makinesi yokken ne yapıyormuşuz?’ adını taşıyan reklam filminde kurutma makinesinin gelmesiyle bir ailenin hayatının ne kadar kolaylaştığını anlatıyor.
    Beko, son teknolojiyle donatılmış, çamaşır ve kurutma makinelerini tüketicilerle buluşturuyor. ‘Kurutma makinesi yokken ne yapıyormuşuz?’ filminde kurutma makinesi olmayan bir ailenin yaşadığı çamaşır çilesi ve bitmeyen çamaşır döngüsü esprili bir dille anlatılıyor.
    Sunduğu akıllı çözümlerle çamaşır ve kurutma makinesinin hayatı nasıl kolaylaştırdığını ve bu ikilinin bir evin vazgeçilmezleri olduğuna dikkat çekiyor.
    Zamanını çamaşır yıkama, asma, kurumasını bekleme ve toplamakla harcamak istemeyen tüketiciler için Beko, çamaşır makinelerinin 14 dakikalık yıkama ve kurutma makinelerinin 30 dakikalık kurutma programlarıyla çamaşırlarınızı 44 dakikada yeniden giyilebilir hale getiriyor.
    Beko kurutma makineleri, çamaşır askılıkları için alan yaratmaktan, ev içinde oluşan dağınık görüntüden, çamaşırların günlerce kurumasını beklemekten, dış ortamdaki is, toz, kötü koku ve polenlere maruz kalmaktan ve nemden kurtulmanızı sağlar, çamaşırlarınızdan artan zaman size ve sevdiklerinize kalır.
    Giysilerin daha yumuşak olmasını ve kolay ütülenmesini sağlayan Beko kurutma makineleri artık çamaşır asma ve toplama derdine son veriyor.
    Üstelik şimdi Beko, 7 kg ve üzeri çamaşır makinesi alan tüketicilere kurutma makinelerinde 700 TL indirim fırsatı sunuyor.
    D 86 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
    Beko D 86 HP kurutma makinesi A+++ enerji sınıfında bulunuyor ve 8 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, Woolmark, değiştirilebilir kapak yönü, yorgan kurutma, yünlü kurutma ve havalandırma programlarıyla dikkat çeken üründe sessiz programı ve bebek programı da bulunuyor.
    D 90 HP Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
    Beko D 90 HP kurutma makinesi A++ enerji sınıfında bulunuyor ve 9 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, SteamTherapy- Buhar programları, ProScentTeknoloji- Özel koku seçenekleri , değiştirilebilir kapak yönü,yorgan kurutmaprogramlarıyla dikkat çeken üründebebek programı da bulunuyor.
    D 91 HPS Yoğuşturmalı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
    Beko D 91 HPS,Gri renkkurutma makinesi A++ enerji sınıfında bulunuyor ve 9 kg kurutma kapasitesine sahip. Akıllı nem sensörü, AquaWave tambur, değiştirilebilir kapak yönü, özellikleri bulunan üründe Pratik filtre , ProScent teknoloji-Özel koku seçenekleri , yünlü havalandırma programı, bebek programı, ekspres 30 programı ve yorgan programı da bulunuyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.