DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko Vitaminist’ten çocuklara sağlıklı içecekler

    Beko Vitaminist’ten çocuklara sağlıklı içecekler
    11.09.2018
    A+
    A-

    Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okula giden çocukları yoğun bir tempo bekliyor. Beko Vitaminist, çocuklar için sebze ve meyvelerden kolayca sağlıklı içecekler hazırlamaya
    yardımcı oluyor.

    Çocuklar için en hassas konulardan biri olan beslenmede iç rahatlatan çözümü smoothie’ler sağlıyor. Okula giden çocuklar için birkaç dakika içinde sağlıklı içecekler hazırlamaya yardımcı olan smoothie’ler çocukların protein, mineral, karbonhidrat ve vitamin ihtiyaçlarını doğrudan karşılarken; ebeveynleri çocuğuna verdiği içeceklerin içinde ne tür katkı maddelerinin olup olmadığını araştırma derdinden kurtarıyor. Taze sebze ve meyveleri çocuklara sevecekleri şekilde sunan Beko, turuncu ve mor olmak üzere yeni renk seçenekleriyle tüketiciyle buluşturduğu Vitaminist BKK 3098 Blender’da birçok avantajı bir araya topluyor.

    Taşınabilir şişe ile her an yanınızda

    Okula giden çocuklara en sevdikleri meyve ya da sebzelerden hazırlanacak içecekler Vitaminist’in 600 ml’lik tritan taşınabilir şişesi ile beslenme çantalarına konulabiliyor. Şişe, pratik içme ağızlığı ile kullanım kolaylığı sunuyor.

    Uzun yıllar sağlıklı kullanım

    Vitaminist, meyve ve sebzelerin yanında sağlıklı kuruyemişleri de 350 W motor gücü, 22.000 RPM yüksek dönüş hızı ve 2 kademeli hız ayarı sayesinde kısa sürede pürüzsüz hale getiriyor. Ürün, yapımında kullanılan tritan malzemenin kırılmaz, çizilmez ve koku yapmaz özelliği; paslanmaz çelik parçalama bıçağı ve kaydırmaz ayakları sayesinde uzun yıllar sağlıklı ve pratik kullanım imkânı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.