DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko’dan mutfaklara ultra çözüm: Beko Novultra Buzdolabı

    Beko’dan mutfaklara ultra çözüm: Beko Novultra Buzdolabı
    24.05.2019
    A+
    A-

    Tasarımı ve teknolojisiyle fark yaratan Beko Novultra buzdolabı; geniş iç hacmi, sahip olduğu tazelik paketi ve koku önleme sistemi ile tüketicinin en önemli 3 ihtiyacına cevap vererek mutfakta ultra çözümler sunuyor.

    Beko Novultra buzdolabı kombi tipi buzdolapları içinde 720 litre hacmi ile fark yaratıyor.Geniş iç hacmi sayesinde tencere, düdüklü gibi büyük mutfak gereçleri bile Beko Novultra buzdolabına kolayca sığıyor.

    EverFresh+ özelliği, özel hava kanalları ve özel sebzelik tasarımı ile nem kontrolü ve ideal saklama koşulu sağlıyor. Bu sayede sebzeleri ve meyveleri daha uygun koşullarda muhafaza ederken 30 güne kadar taze tutuyor. Mavi ışık teknolojisi ile aydınlatılan sebze ve meyveler tıpkı tabiattaymış gibi ışık almaya devam ediyor, doğal tazeliklerini ve besleyici öğelerini koruyor.

    Kahvaltılık 0° Bölmesi ise hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin saklanması için ideal bir alan oluşturuyor.

    Üründeki koku önleme sistemi, ortama yayılan kötü koku moleküllerini parçalayabilen moleküller aracılığıyla buzdolabı içerisindeki istenmeyen koku oluşumunu yüzde 90’a varan oranda engelliyor.

    A++ Enerji seviyesine sahip Beko no-frost buzdolapları Mayıs sonuna kadar 2.150 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.