DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko’dan yeni kadın bayilerine ilk zirve

    Beko’dan yeni kadın bayilerine ilk zirve
    18.12.2019
    A+
    A-

    Beko, Yeni 100 Kadın Bayi Projesi kapsamında bayi ekosistemine kattığı kadın bayilerini ilk kez İstanbul’da gerçekleştirdiği zirvede buluşturduBayi ekosisteminde kadınların temsiliyetini artırmak amacıyla geçtiğimiz mart ayında başlayan projeye, 9 ayda 1000’in üzerinde kişi başvurdu. Bayi olmak isteyengirişimcilere mağaza seçiminden kira desteğine, yöneticilik eğitimlerinden mentorluğa kadar desteklerin sağlandığı projeye başvurular https://www. beko. com. tr /100kadinbayi adresinden yapılabiliyor.

    Kadının ekonomik ve toplumsal hayatta güçlenmesi hedefiyle pek çok çalışma yürüten Arçelik’in girişimci ekosisteminde kadınların temsiliyetini artırmak için Beko markasıyla başlattığı Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi ekosistemine katılan kadın bayiler ilk defa İstanbul’da bir araya geldi. “Beko yeni 100 kadın bayisini arıyor” sloganıyla hayata geçen projeye 9 ayda 1000’in üzerinde başvuru oldu.Yeni bayi adaylarıyla beraber toplamda 18 mağaza açıldı, 2019 sonuna kadar 4 mağazanın daha hizmete açılması planlanıyor. https:// www. beko. com. tr/100kadinbayi adresinden başvuruların alındığı projeyle bayilik almak isteyen girişimci kadınlara başvuru aşamasından itibaren tüm aşamalarda destek veriliyor. Eğitim ve mentorluk imkânı da sunularak kadın liderlerin gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

    Arel Atakol: “Beko markamız ve bayi teşkilatımızla birlikte güçlenerek büyümeyi ve ülke ekonomisine destek olmayı sürdürüyoruz”

    Projeyle ilgili gelinen noktayıBeko Kadın Bayi Zirvesi’nde değerlendirenBeko Türkiye Satış Direktörü Arel Atakol, yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış ve onlara yeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak yatırım yapmaya hız kesmeden devam ettiklerini belirterek şunları kaydetti: “Beko markamız ve bayi teşkilatımızla birlikte güçlenerek büyümeyi ve ülke ekonomisine destek olmayı sürdürüyoruz. Yeni mağazalarımızda tüketicilerimizi yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken, müşteri deneyimini de zenginleştiriyoruz. Hedefimiz Türkiye’nin her noktasına modern perakende mağazaları kazandırmak”

    Arel Atakol’un sunumunun ardından zirvede Ticari Dönüşüm, Mentorluk Süreci, Perakende Akademi Beko 100 Kadın Bayi Programı ve Perakende Akademi Menti Eğitimi konularında seminerler gerçekleştirildi.

    Mağaza süreçlerinden, mentorluk desteğine pek çok fırsat bir arada

    Proje kapsamında Beko, bayi olmak isteyen girişimcilere mağaza seçiminden kira desteğine, yöneticilik eğitimlerinden mentorluğa kadar maddi ve manevi pek çok destek sağlıyor. Bu fırsatların bir bölümü şöyle:

    • Arçelik coğrafi konumlandırma ekibi tarafından mağaza lokasyonunun fırsat analizi yapılarak belirlenmesi, dekorasyon süreçlerinin yürütülmesi
    • Kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması
    • Kira desteği içeren teşvik paketleri
    • Mentor ağına katılım ve kadın bayiler için kadın mentor uygulaması
    • Mağazacılık ve ürün eğitimleri
    • Farklı bir iş kolunda mağazacılık yapan girişimciler için Beko bayisinedönüşüm kolaylıkları
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.