DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beko’nun yeni Antrasit Ürün Ailesi evlere şıklık katacak

    Beko’nun yeni Antrasit Ürün Ailesi evlere şıklık katacak
    07.12.2018
    A+
    A-

    Beko, 2019 yılı için antrasit renkten oluşan özel bir seri hazırladı. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve solo fırından oluşan Beko Antrasit Ailesi, özel tasarımıyla evinizde zamansız bir görünüm sağlıyor.

    Beko, antrasit renk ile oluşturduğu özel serisini piyasaya sundu. Rengi ve özel tasarımıyla farklı stildeki birçok mekana asalet ve şıklık katan Beko Antrasit Ailesi; bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve solo fırından oluşuyor.

    Beko Antrasit Bulaşık Makinesi, 30 dakikalık mini programı ile bulaşıkları kısa sürede yıkama imkanı sunarken ekstra durulama fonksiyonu ile maksimum temizlik sağlıyor. Beko Antrasit Çamaşır Makinesi ise ProSmart inverter motor özelliği ile hem daha sessiz hem de daha uzun ömürlü çalışıyor. Leke Programı sayesinde çikolata, kahve, yağ ve meyve suyu gibi 24 farklı leke tipine uygun yıkama ayarları ile etkili bir yıkamaya imza atıyor. Beko Antrasit Solo Fırın Surf Pişirme Teknolojisi ile üç farklı yemeği aynı anda aromaları birbirine karışmadan ve homojen bir şekilde pişirme avantajı sağlıyor. 2 adet yapışmaz yüzeyli ve kolay temizlenen tepsiye sahip olan multifonksiyonlu fırında, yemekler pişerken yapışmıyor, pişen ürünler tepsiden alınırken dağılmıyor.

    Beko Antrasit Bulaşık Makinesi ve Beko Antrasit Solo Fırını birlikte alanları Aralık ayında 550 TL indirim bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.