DOLAR 32,496
EURO 34,9413
ALTIN 2427,762
BIST 9792,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Belçika markası Reynaers Türkiye ‘cephesinde’

    Belçika markası Reynaers Türkiye ‘cephesinde’
    09.11.2018
    A+
    A-

    Teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli, Kapı ve Cephe Sistemleri markası Reynaers, Masterline Serisi ile cephe kavramını en üst düzeye taşıyor.Reynaers’in Masterline Serisi 4 farklı tasarımı ile cephelerin özgünleşmesine olanak sağlıyor.

    REYNAERS, PASİF EVLER’E UYGUN MASTERLINE 10 PENCERESİNİ TANITIYOR

    Belçika merkezli alüminyum markası Reynaers, cephe yapımında ürettiği mühendislik çözümleri ile yapıların değerini yükseltiyor.

    Reynaers’in Masterline Serisi dış cephe için 4 farklı konseptle çözüm sunarken iç cephede de kullanım imkanı sağlıyor. Masterline Serisi, ince, zarif ve istenilen renkte hazırlanabilme özelliği ile mimarinin en önemli yapı elemanlarından biri olarak sektördeki yerini alıyor.

    Sistemin sahip olduğu Pasif Ev sertifikaları, doğal kaynakların ve içinde bulunduğumuz ekosistemin korunması açısından inşaat endüstrisi için her geçen gün daha da önem taşıyor.

    ZARİF TASARIM, ENERJİ TASARRUFU, GÜVENLİ KİLİT SİSTEMİ

    Masterline 8 konseptinde panel kapısı ve Masterline 10 pencereleri ile mükemmel yalıtım sağlıyor. Hava, su ve rüzgar geçirimsizlik özelliklerine sahip sistem, enerji tasarrufu sağlayarak ekositeme uygun bir performans gösteriyor.

    Masterline’ın yalıtımlı panel kapıları ve minimum eşik değerlerine sahip tek ve çift balkon kapıları, çözüm arayışında kolaylık sağlıyor.

    Her türlü detayın en ince şekilde düşünülüp tasarlandığı Masterline Serisi güvenlik açısından da öne çıkıyor. Seri, özel kilit sistemi ile yapının kendisini ve içindekileri koruyor.

    Bütün bu performansların yanı sıra, serinin dar ve güçlü profilleri ile havalandırma imkanı sağlanırken, gün ışığından yararlanma imkanı da sunuyor.

    Reynaers Hakkında

    Reynaers Alüminyum;

    Dış cephe sistemleri konusunda uzmanlaşan Reynaers ihtiyaca yönelik mühendislik çözümler üreten Belçikalı bir marka. Pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar üreten Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştiriyor.

    1965 yılında kurulan Reynaers bugün 40 ülkede 2200 çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

    Ürünlerini 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç eden ve Merkezi Belçika’nın Duffel kentinde bulunan Reynaers Alüminyum Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alıyor.

    Enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet gösteren Reynaers, standart çözümlerin yanında, konut projelerinden ticari ve endüstriyel projelere kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler üretiyor.

    Reynaers marka vaadleri arasında konfor, güvenlik, tasarım ve enerji verimliliği geliyor.

    Reynaers sektöre ürün temin ederken, mimarlar, yatırımcılar, cephe tasarımcıları, proje uzmanları ve son kullanıcılar için de değerli bir iş ortağı.

    Firmanın 2017 yılı cirosu 426 milyon Euro’dur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.