DOLAR 32,5603
EURO 34,8175
ALTIN 2416,541
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bella Maison’da yeni atamalar

    Bella Maison’da yeni atamalar
    29.06.2018
    A+
    A-

    ‘’Evde Yaşam Keyfi’’ mottosu ile bir evin ihtiyacı olabilecek her ayrıntıyı geniş bir koleksiyon ekibiyle müşterilerinin beğenisine sunan Bella Maison, perakendecilik alanında büyüme hedeflerine paralel olarak yönetim kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

    Cezayir’in en büyük orman ürünleri ve mobilya aksesuarları pazarlama firması olan Sarl Cocon ve yine Cezayir merkezli Sarl Coccinelle adlı mobilya üretim tesislerinden sonra yatırımlarını Türkiye’ye çeviren Tan Ailesi’nin sahibi olduğu Bella Maison, İstanbul’da açtığı ilk mağazaları dışında Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de önemli lokasyonlarda açacağı ferah mimariye sahip mağazalarında; yatak odası, mutfak ve banyo tekstil grubu ürünlerinin yanı sıra kozmetik, ev giyimi ve ev dekorasyonu kategorilerinde özgün tasarıma sahip geniş ürün çeşidini müşterileri ile buluşturuyor.

    Bella Maison’un perakende mağazacılık alanında iş geliştirme ve yönetimini üstlenen Burak Türker Mağazalar Koordinatörlüğü görevine atanırken, markaya ait pazarlama süreçlerinin tamamını yürütmek üzere Pazarlama Müdürlüğü görevine Esen Karatekin Sarı getirildi.

    Burak Türker


    Burak Türker, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı.İş hayatına 1991 yılında perakendecilik alanında mağaza müdürü olarak başladı. 25 yılı aşkın profesyonel perakende tecrübesi ile perakende dinamikleri, trendleri, rekabet yapısı ve uygulamaları hakkında derin tecrübeye sahip olan Türker, 2006 yılında Replay-Levi’s-Dockers markasında Mağazalar Koordinatörü olarak dört yıl görev yaptı. Ev – Yaşam sektörünün ileri gelen markaları; Karaca, Porland ve Karaca Home’da uzun yıllar Mağazalar Koordinatörlüğü görevini yürüttükten sonra Bella Maison Mağazalar Koordinatörü olarak çalışmaya başladı.

    Kariyerinde ev yaşam alanında sofra üstü malzemelerden ev tekstil grubu ürünlerine kadar çeşitli kategoride büyük ölçekli perakende mağaza konsept kurulumu ve operasyonel yönetim ile mimari yapı ve iş geliştirme süreçleri üzerinde çalışmalar yer alıyor.

    Esen Karatekin Sarı

    Esen Karatekin Sarı, lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. İş hayatına 2006 yılında dizi ve reklam sektöründe yönetmen yardımcısı olarak başladı. Kurumsal iletişim, marka yönetimi, pazarlama iletişimi, ikna ve tüketici davranışları, dijital pazarlama ve reklam stratejileri alanlarında Galatasaray Üniversitesi’nden çeşitli eğitimler aldıktan sonra 2008 yılında Cineist’te Yönetici – Ortak olarak üç yıl görev yaptı ardından altı yıl süreyle Porland Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevini yürüttü.

    Biev markasında Pazarlama Müdürü olarak yürüttüğü görevinin ardından Bella Maison markasında Pazarlama Müdürü olarak görev yapmaya başlayan Sarı, özellikle üniversitelerin düzenlediği sektörel uygulama ve geliştirme programları kapsamında marka konumlandırma ve pazarlama iletişimi alanlarında konferans ve seminerlere konuşmacı olarak katılmaya devam etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.