DOLAR 32,5173
EURO 34,6914
ALTIN 2491,422
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bellona’dan Avrupa’da yeni yılın ilk hamlesi

    Bellona’dan Avrupa’da yeni yılın ilk hamlesi
    31.01.2017
    A+
    A-

    Boydak Holding’in bünyesinde bulunan Bellona genç ve yenilikçi tasarımlarını Avrupa’ya taşımaya devam ediyor. Fransa’daki 6. mağazasını Lyon/St.Priest’te bulunan zone commercial’de açan Bellona, ev tekstilinden mobilyaya kadar uzanan, ev ürünlerinde her ihtiyaca cevap verebilecek geniş ürün grubu ile yoğun ilgi gördü.
    Bellona, global markaların ve Fransa’nın en büyük mobilya zincir mağazalarının bulunduğu Zonecommercial’de 800m2’lik mağazasında 2017 yılına ait ilk tasarımları da tanıttı. Tasarımlarının yanı sıra ürün kalitesi ile sadece Fransa’daki Türklerin değil, Fransızların da beğenisini kazandı.
    Boydak Holding’in CEO’su Ertunç Laçinel “ Fransa dışında Almanya, Avusturya, İsviçre, İngiltere ve Hollanda başta olmak üzere 12 Avrupa ülkesinde yerimizi aldık. Bu ülkelerde her geçen gün mağaza sayımızı artırmaya devam ederken, 2017 yılındaki hedeflerimizde yeni ülkeler de bulunuyor. Avustralya, İngiltere, Lübnan, Çin, Kamboçya, Vietnam’da gerek yeni açılacak, gerekse yapılandırılması tamamlanmak üzere olan yerler arasındadır. Global pazarda geniş ürün yelpazemiz ve kalitemize güvenimizi haklı çıkaran Avrupa’daki ilgi, başarılı çalışmalarımızın göstergesidir.” dedi. Ayrıca “ülkemizdeki istihdamı artırmak için yeni pazar arayışımız devam etmektedir. Her geçen gün artan ürün çeşitliliğimiz, gelişen tasarım çizgimiz ve fiyat avantajımız pazar payımızı arttırmak için uygun koşullar sağlarken, kendiliğinden oluşan fırsatları yakalamanın yanı sıra yeni fırsatlar yaratmak da bizim görevimiz.” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.