DOLAR 32,3684
EURO 35,102
ALTIN 2324,965
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bensu Kaya ile Bakırköy Söyleşilerinin yeni konuğu: Vedat Çetinkaya

    Bensu Kaya ile Bakırköy Söyleşilerinin yeni konuğu: Vedat Çetinkaya
    23.03.2018
    A+
    A-

    Bensu Kaya ile Bakırköy Söyleşileri, 25 Mart Pazar, saat 14.00’te, değerli Türk Sanat Müziği sanatçımız Vedat Çetinkaya ile devam ediyor.

    Geçtiğimiz günlerde “Altın Şarkılar” isimli bir albüm çıkaran Vedat Çetinkaya, Bakırköy’ün dünü ve bugününü sanat penceresinden anlatacak.

    Gazeteci – Yazar Bensu Kaya’nın ülkemizde ve Bakırköy’de iz bırakan Bakırköylü isimlerle yaptığı söyleşiler, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

    Söyleşiler bugüne dek Araştırmacı – Yazar Turgay Tuna, Türk Halk Müziği Eğitmeni Celal Yılmaz, Tiyatro – TV Sanatçısı Cihat Tamer, Tiyatro Sanatçısı – Eğitmeni Erdoğan Sıcak ve TOFD (T. Omurilik Felçlileri Derneği) Başkanı Ramazan Baş ile düzenlendi.

    İstanbul’un, tarihi Bizans dönemine dayanan; kara-deniz-hava ve raylı ulaşımın odak noktası halinde, eğitimden sağlığa, kültür – sanattan eğlenceye, turizmden alışverişe dek sunduğu avantajlarla cazibe merkezi olan Bakırköy’ün dünü ve bugününden kesitler, izleyenleri hatıralarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

    Bakırköylüler Derneği’nde düzenlenen söyleşiler, önümüzdeki süreçte de devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.