DOLAR 32,5271
EURO 34,7501
ALTIN 2490,201
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beraber paylaştığınız her güzel anda yanınızda Harvey Yemek Odası olsun

    Beraber paylaştığınız her güzel anda yanınızda Harvey Yemek Odası olsun
    17.08.2017
    A+
    A-

    Sahip oluğunuz en değerli şeyler nedir? Aileniz, işiniz ya da sevdikleriniz mi? Aslına bakılırsa bu liste uzar, gider. Ama unutulmaması gereken bir şey varsa o da sahip olduğumuz en değerli şeylerin sevdiklerimizle paylaştığımız en güzel anlar olduğudur. Loda Mobilya sahip oluğunuz en anlamlı hazinenize sizin kadar değer veriyor ve tasarımlarını bu hassasiyetle hayata geçiriyor. Harvey Yemek Odası’yla sevdiklerinizle geçireceğiniz en güzel anlarınıza değer katmaya geliyor.

    Özgün tasarım anlayışı, ezber bozan detaylar…

    Tasarımda ezber bozan detaylarıyla Harvey Yemek Odası, hem sizin hem de misafirleriniz için farklı bir deneyimin kapılarını aralıyor. Alışkın olunan kalıpların dışında bir dekorasyon stili ortaya koyan Harvey, tercihini cesur tasarımlardan yana yapanlar içinse oldukça iddialı bir seçenek sunuyor.

    Yalın ve sakin bir renk skalasının tercih edildiği Harvey Yemek Odası’nda İskandinav stilinden izler görmek mümkün. Çağdaş çizgilerin yeni stil ev dekorasyonuna vurucu dokunuşlar bıraktığı tasarımı bu kadar özel kılansa rahat ve bir o kadar ferah bir kompozisyon yaratması. Harvey Yemek Odası, mavinin eşsiz tonuyla ahşabın yalın dokusunu harmanlarken geometrik formlar ve İskandinav estetiğiyle ev dekorasyonunda farklı bir atmosferin kapılarını aralıyor.

    Özgün tasarımının yanı sıra fonksiyonel özelliklerin de ön plana çıktığı Harvey, geniş depolama özelliğiyle işlevsel çözümler sunuyor. Çapraz formdaki ayak detaylı masası, sandalyelerin yanı sıra minimal çizgideki bench ve kayar kapak özellikli konsolu ile yaşam alanlarına yepyeni bir stil kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.