DOLAR 32,601
EURO 34,7812
ALTIN 2414,105
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Berlin merkezinde yepyeni bir Hilton

    Berlin merkezinde yepyeni bir Hilton
    23.11.2018
    A+
    A-

    Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Berlin’deki üçüncü üssünü yine Berlin’in merkezine açıyor. Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, gün geçtikçe artan turist sayısıyla Berlin’in misafirperverlik ihtiyacına çözüm sunuyor.

    Gezgin ruhlu, tüm vaktini otelde geçirmeyi sevmeyen, hayatın tadını gezerek çıkarmayı seven herkese kaliteli ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunan Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin’in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor. Berlin Friedrichshain semtinde merkezi konumuyla öne çıkan 254 odalı otel, Berlin Tegel Havaalanı’na veya Berlin Schönefeld Havaalanı’na arabayla 40 dakika ve Ostbahnhof tren istasyonuna ise yürüme mesafesindedir.

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery Genel Müdürü Dana Genzel, “Avrupa’daki en heyecan verici, yaratıcı ve kültürel merkezlerden biri olan Berlin, hem iş seyahatinde olanları hem de eğlence arayanları birbirine bağlayan, mimarisi ve zengin mutfek kültürüyle tüm zenginlikleri bir arada sunan bir şehir” diyor ve ekliyor; “Bu mükemmel şehrin sunduğu güzellikleri keşfederken, misafirlerimize sıcak ve arkadaş canlısı Hamptonality hizmetimizi sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery yakın zamanda açılan, içerisinde 28 bowling oyun alanı, 28 mağaza ve 20 bar ve restoran bulunan Mercedes-Benz Arena’nın tam yanında. Berlin tatiliz için şimdiden yerinizi ayırmayı unutmayın.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.