DOLAR 32,5413
EURO 34,8889
ALTIN 2431,093
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bernhard H. Mayer saatleri ile şimdi yaz zamanı

    Bernhard H. Mayer saatleri ile şimdi yaz zamanı
    07.06.2018
    A+
    A-

    QNET için özel olarak üretilen Bernhard H. Mayer® markası, kadınlar için tasarladığı yeni modellerini saat severlerin beğenisine sunuyor. Klasik ve modern seçenekleri bulabileceğiniz saatlerle uzun yaz günlerini planlamak çok daha keyifli.

    Hiçbir şey özgüvenli ve stil sahibi kadından daha gösterişli olamaz. Kadınlara özel hazırlanan tasarımlar www. qnetturkiye. com.tradresinde sizleri bekliyor.

    Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin!

    Yeni Bernhard H. Mayer® Ballad Ladies ile zarafetinizi konuşturun. Zarif beyaz sedef kadranı ve içeride anti-reflektif kaplamalı safir kristal camı ile tarzınız zamana ayak uyduracak. Şık bir görünüm için paslanmaz çelik kordon, rahat ve spor bir görünüm için ise deri kayış tercih edebilirsiniz. İsviçre kalitesi ile üretilen Ballad Ladies ile zamanın melodisine kulak verin.

    Muses ile lüksü bileklerinizde hissedin!

    Kusursuz, yenilikçi, klasik tarzınızı Bernhard H. Mayer Muses modeli ile yenileyin. Şıklığını zarif işçiliğinden alan Muses, lüks görünümüyle dikkat çekiyor. Kadranında yer alan elmaslar rafine bir görünüm oluştururken; paslanmaz çelik kordonsa zamansız bir görünüm sunuyor. Siyah deri kayış seçeneği de bulunan Muses ile gündüz ya da gece; hep daha çekici görüneceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.