DOLAR 32,5037
EURO 34,547
ALTIN 2493,344
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beşiktaş Belediyesi can dostlarını yalnız bırakmadı

    Beşiktaş Belediyesi can dostlarını yalnız bırakmadı
    20.05.2018
    A+
    A-

    Beşiktaş Belediyesi ve Farmina Pet Foods Türkiye iş birliği ile Etiler Sanatçılar Parkı’nda ‘’Can Dostlarımız için El Ele’’ etkinliği düzenlendi. Çok sayıda hayvan sahibinin katıldığı etkinlikte her köpekli katılım için sahipsiz canlara 5 kg mama bağışı yapıldı. Çok sayıda müzisyen konser verirken, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç da etkinliğe katıldı.

    Beşiktaş Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ‘’Can Dostlarımız İçin El Ele’’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Etiler Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen etkinliğe hayvan severler akın etti. Her köpekli katılım için sahipsiz canlara 5 kg mama bağışı yapıldı. Müzisyen Sinan Güleryüz sevilen parçalarını katılımcılar için seslendirdi. Sıcak havaya aldırmayan can dostları güzel havanın tadını çıkardı. Birçok dernek ve barınağın stantları da etkinlik alanında yer aldı. Veteriner hekim, Ece Sara Ulutürk ve Eser Ozan Yıldırım engelli hayvanlarla ilgili bilgiler verdi, hayvan sahiplerinin sorularını yanıtladı. Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç da etkinlik alanına gelerek stantları ziyaret etti. Kısa bir konuşma yapan Doğaç şunları söyledi. ‘’ Beşiktaş İlçesi’nin güzide misafirleri baktığım kadarıyla şu anda hepinizi mutlu görüyorum. Bundan dolayı bende çok mutlu oluyorum.Hayvanlar bizim can dostumuzdur. Göstermiş olduğunuz bu hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. ‘’ Etkinlikte gerçekleştirilen çekiliş sonucu katılımcılara hediyeler dağıtıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.