DOLAR 32,5118
EURO 34,9765
ALTIN 2436,064
BIST 9791,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    BETA Kimya A.Ş.’den APEL markalı üç yeni ürün

    26.11.2018
    A+
    A-

    Kimya sektörünün lider şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., geniş ürün ailesine yeni üyeler ekleyerek büyümeye devam ediyor. APEL markası ile yeni Fren Balata Temizleyici, Pas Sökücü ve Kalıp Ayırıcı ürünlerini vitrine çıkaran BETA Kimya A.Ş., teknik aerosoller kategorisinde hem sektör profesyonellerinin hem de son kullanıcıların hayatını kolaylaştıran akılcı ve pratik çözümler sunuyor.

    Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden Beta Kimya A.Ş., jenerik markası APEL ile ürün ailesini genişletmeyi sürdürüyor. Teknik aerosoller kategorisinde üç yeni çok amaçlı ürün sunan BETA Kimya A.Ş, APEL Fren Balata Temizleyici, APEL Kalıp Ayırıcı ve APEL Pas Sökücü ile pek çok farklı sektörden son kullanıcılara kadar çok geniş bir kullanım alanıyla fark yaratıyor. Ar-Ge Merkezi Belgesi ile tescillenen yüksek teknolojili üretim tesislerinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni teknik aerosol ürünler tamamen yerli üretim olma özelliğiyle de öne çıkıyor.
    APEL Fren Balata Temizleyici ile maksimum temizlik ve üstün hız
    APEL Fren Balata Temizleyici başta otomotiv sektörü olmak üzere yağlı motor parçaları, şanzıman, diferansiyel, fren diski ile debriyaj aksamlarında üstün temizlik görevi görüyor. Hızlı uçuculuğu sayesinde katılaşmış yağlar dahil hiçbir kalıntı ve tortu bırakmadan maksimum temizlik sağlayan APEL Fren Balata Temizleyici ile bakım, tamir ve servis işlerinde zamandan da tasarruf ediliyor. APEL Fren Balata Temizleyici dar alanlardaki yağ ve kiri çözmesinin yanı sıra döşemelerdeki ağır yağ lekelerini çıkarmada da güvenle kullanılabiliyor.
    Günlük yaşamın her alanında kullanılan pek çok ürün üzerindeki bağlantı elemanının güvenle birbirinden ayrılmasını sağlayan APEL Pas Sökücü ise atölyelerden ofislere, teknelerden her türlü makine aksamlarına kadar mükemmel sonuçlara imza atıyor. Kusursuz pas sökme özelliğinin yanı sıra pas önlemeyi de sağlayan APEL Pas Sökücü, sıkışmış ve kilitlenmiş parçalarla civata ve somun bağlantılarının da zahmetsiz şekilde sökülmesine yardımcı oluyor.
    Sanayi ve üretimde kullanılan makinalarda iki farklı yüzeyin zarar görmeden birbirinden ayrılmasına imkan veren APEL Kalıp Ayırıcı, inovatif ve işlevsel bir ürün. Tekstil makinaları, hareketli plastik dişliler, sürgülü raylar, pencere kanalları ve makinaların az yağlanan bölümlerinde kolay çalışma sağlayan APEL Kalıp Ayırıcı, istenmeyen sesleri de engelliyor. Plastik enjeksiyon makinalarında plastik malzemenin diğer kalıplara yapışmasını engelleyen APEL Kalıp Ayırıcı, yüzeylerdeki deformasyonun da önüne geçiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.