DOLAR 32,5555
EURO 34,8998
ALTIN 2435,605
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beyaz eşya sektöründe robotik etiketleme sistemleri çözümü

    Beyaz eşya sektöründe robotik etiketleme sistemleri çözümü
    01.01.2020
    A+
    A-

    Beyaz eşya, yoğun bir şekilde robot kullanan sektörlerin başında geliyor. Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, üretimin birçok aşamasında farklı noktalardaki etiketleme ihtiyaçlarını gidermek için robotik etiketleme sistemlerinin avantajlarından sonuna kadar faydalanıyor. Etiketleme sistem kurulumları yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de proje kurulumu sonrasında destek alma konusunda ortaya çıkıyor.

    Beyaz eşya sektöründe robotik etiketleme sistemlerinin kullanılması firmalara kalite, hız ve izlenebilirlik açısından büyük avantajlar sağlıyor. Etiketleme sistemi kurulumlarında hizmet veren firmanın sektörel tecrübesi, yaygın satış ve destek ağı önem taşıyor.

    Almanya merkezli olan Novexx Solutions, beyaz eşya sektöründe gerçekleştirdiği birçok proje ile etiketleme ve kimliklendirme proseslerinde tam otomatize sistem kurulumu gerçekleştiriyor. Üretimin birçok aşamasında farklı noktalarda yer alan etiketleme ihtiyaçları için dünyanın en geniş aplikasyon modüllerine sahip olan Novexx, böylece farklı yüzeylerde farklı noktalara etiketleme yapabiliyor.

    Özel Vakum Pad’leri özelliği sayesinde robot ucunda hızlıca etiketleri taşıyarak, hedeflenen noktalara yüzde yüz isabetli bir şekilde etiketleme işlemini gerçekleştiriyor. Bu sayede yüksek hız, maliyet avantajı ve süreklilik sağlanıyor.

    Novexx Solutions hem dünyadaki hem Türkiye’deki geniş ağı ve yılların tecrübesi ile projelendirme aşamasındaki desteğini; bölge temsilcileri aracılığıyla, proje sonrası sarf malzemesi, yedek parça stoğu ve teknik personel eğitimi olarak kesintisiz bir şekilde vermeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.