DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beyaz ve bakırın mükemmel uyumu ile Rational Onda Mutfak

    Beyaz ve bakırın mükemmel uyumu ile Rational Onda Mutfak
    05.05.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yaşam tarzı konsepti ile hizmet veren ve dünyaca ünlü mutfak markalarını tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational Onda mutfak ile yeni sezonu karşılıyor. Beyazın asaletini bakırın etnik dokunuşu ile canlandıran Rational Onda mutfak, yaşam alanlarına pozitif enerji yayıyor.

    Muhteşem ikili; beyaz ve bakır…
    Yeni trendlere yön veren mutfak markalarından biri olan Rational, Onda modeli ile yepyeni ve farklı bir tarz ortaya çıkartıyor. Beyaz rengin hakimiyetiyle ortamda saf ve kusursuz bir etki yaratan Rational Onda, detaylarda yaptığı bakır dokunuşlar ile inovatif bir bakış açısı geliştiriyor ve farkını hissettiriyor. Sınırsız kombinasyon imkanı sağlayan beyaz rengin bakır ile buluşmasıyla modernizme etnik bir dokunuş yapılmış oluyor.

    Fark yaratmak isteyenlere, minimalist dokunuşlar ile yeni bir konsept!
    Tamamen zamansız olan ve her dönemde dikkat çekiciliğini koruyan beyazın, nostaljik bir hava yaratan bakır ile buluşması, kendini özel hissetmek isteyen herkesin Rational Onda mutfağa yönelmesini sağlıyor. İstenilen her mimari projeye adapte edilebilen ve tarzındaki farklılığı en zarif şekilde hissettiren Rational Onda mutfak, kullanıcılara sunduğu ergonomik çözümler ile de her anlamda bir adım önde olmayı başarıyor.
    AYT Home bünyesinde bulunan, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına imzasını atıyor ve yaşam tarzıyla her zaman ön planda olmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.




    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.