DOLAR 32,5622
EURO 34,9914
ALTIN 2422,669
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Hayırlı olsun’ turu

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Hayırlı olsun’ turu
    29.12.2017
    A+
    A-

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe genelinde bulunan okullara yeni atanan okul müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretinde, yeni atanan müdürlere ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan İmamoğlu, okul müdürlerine, çikolata ve Beylikdüzü Belediyesi 2018 Atatürk Takvimi’ni hediye etti.

    İlçede yeni göreve başlayan okul müdürlerini tek tek ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeni göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim. 2018, iyi bir yıl olsun; eğitim camiamıza ve öğrencilerimize başarı getirsin.” dedi. Ziyaretinde, okul müdürlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Belediye olarak her zaman okullarımızın ve sizlerin yanınızdayız. Sizlere, her türlü desteği vermeye hazırız.” mesajı verdi.

    İkincilik Kupasını Kazanan Öğrencileri Tebrik Etti

    Okul ziyaretleri kapsamında, ilk olarak Abidin Nesimi Fatinoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bahat’la bir araya gelen ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, Kaymakamlık Koşusu’nda Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde 2.’lik kupasını kazanan öğrencileri de tebrik etti. Ardından Çağdaş Yaşam N. Kamuran Emiroğlu İlkokulu’na geçen İmamoğlu, göreve yeni başlayan Okul Müdürü Şenel Türe ile makamında görüştü.

    İstek ve Talepleri Dinledi

    Daha sonra sırasıyla; Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu’na atanan Okul Müdürü Zekeriya Ağaç’ı, Sevim Çuhadaroğlu Ortaokulu Müdürü Sefa Kaya’yı ve Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yasemin Memişoğlu’nu ziyaret eden Başkan İmamoğlu, onların öneri ve taleplerini dinledi.

    “Halk Eğitimi Önemli”

    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semi Kırcı’yı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Halk eğitimi önemli bir kavram… Halk Eğitim Merkezi olarak Beylikdüzü’nde yaşayan hemşehrilerimize mesleki bilgi ve beceri kazandıran, onların sosyalleşmelerini sağlayan kurslar açarak güzel işlere imza atıyorsunuz.” şeklinde konuştu. Başkan İmamoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nin takı tasarım, tezhip ve örgü kurslarında eğitim gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan ‘İlk Ürün Sergisi’ni de gezerek yapılan eserler hakkında bilgi aldı.

    Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Doğa Okulları’nın Beykent Kampüsünü ziyaret ederek, okul ziyaretlerini noktaladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.