DOLAR 32,4857
EURO 34,7938
ALTIN 2496,208
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beylikdüzü’nde ibadethaneler bayrama hazır

    Beylikdüzü’nde ibadethaneler bayrama hazır
    12.06.2018
    A+
    A-

    Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki tüm ibadethaneleri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. İlçede bulunan 40 cami ve cemevinin temizlik ve dezenfekte işlemlerini periyodik olarak gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de yaklaşan Ramazan Bayramı için kolları sıvadı.

    Sosyal belediyecilik ilkesini ve halk sağlığını; çalışma prensibinin ilk sırasına koyan Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçedeki ibadethanelerin tümünün temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında ilçedeki 41 ibadet noktası bayrama hazırlandı.

    Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak yürütülen çalışmada, ibadethanelerin hijyenik ve sağlıklı ortamlar olması adına iç ve dış mekanları, her türlü bakteri ya da enfeksiyon üremesine neden olacak etkenden arındırıldı. İlgili müdürlükler tarafından titizlikle yürütülen, Ramazan ayında ve bayramlarda daha yoğun yapılan ilaçlama çalışmaları, bunun dışında her yıl düzenli olarak en az üç kez yapılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.