DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bi’Boya’dan aşkın tonları

    Bi’Boya’dan aşkın tonları
    19.02.2020
    A+
    A-

    Kalekim’in duyguların dilini konuşabilen boya markası Bi’Boya, enerjik ve yenilikçi yaklaşımıyla duvarlarda trendleri belirlemeye devam ediyor. Yenilikçi ve yaratıcı dekorasyon fikirlerini tüketici ile buluşturan Bi’Boya, hazırladığı trend dekorasyon önerileri ile kendinize romantik mekanlar yaratma fırsatı sunuyor. Hafta sonunuzu ayırarak duvarlarınızı kendiniz boyayabilir ya da ailenizi ve sevdiklerinizi de işin içine katarak, bunu keyifli bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz.

    Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim’in boya markası Bi’Boya, sunduğu hizmetlerle boya yapma sürecinin her aşamasında tüketicinin yanında yer alıyor. Sunduğu ücretsiz renk kartı hizmetinden ürünlerin adrese kargolanmasına kadar bütünleşik bir hizmet sunan Bi’Boya, birbirinden güzel renk ve dijital uygulamaları ile de tüm bu süreci sizin için kolaylaştırıyor.

    Günümüz trendlerinin yanı sıra tüketici ihtiyaçlarını da gözeterek geliştirdiği boya ürünleri ile tüketicilerin beklentilerini kusursuz bir şekilde karşılayan Bi’Boya, en güzel renkleri, en yeni fiyat avantajları ve yenilikçi dekorasyon fikirlerini de tüketici ile buluşturuyor. Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Bi’Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarını yeniliyor. Bi’Boya, ürünleri solvent içermediği ve suyla seyreltildiği için hem koku yapmıyor hem de insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor. Kolay yoldan evinin atmosferini değiştirmek isteyenler, Bi’Boya’nın doğadan gelen modern renklerini aynı mekanda buluşturuyor.

    Bi’Boya’nın romantik renkleri

    Renklerin hayatımıza etkilerinin düşünülenden daha fazla olduğu biliniyor. Özellikle de insanın psikolojisini değiştirme konusunda etkin güce sahip olduğunu sürekli deneyimliyoruz.

    Evinizin her bölümününde kullanabileceğiniz turuncu tonları yaratıcılık ve canlılığını artırırken, pembe tonları ise odalarda sıcaklık, mutluluk ve neşe verici bir atmosfer oluşturuyor. Pembe tonları sevgi, şefkat ve inceliği çağrıştırıken yatak odaları ve bebek odaları için uygun bir alternatif oluşturuyor, turuncuya yakın olan tonlar ise tat alma duygusunu tetikleyen ve iştah açan etkisiyle mutfaklara yakışıyor.

    Bi’Boya kartelasında yer alan Gonca, Pembe İnci, Pudra, Nar Çiçeği, Karamel ve Kotta renkleriyle bu atmosferi yakalamak mümkün.

    Renk kartı ile görerek seçim yapın

    Romantik tonlarla duvarlarınızı boyamaya karar verdiyseniz, boya seçimi için Bi’Boya’nın zengin renk kartelasına göz atabilirsiniz. Onlarca farklı renk arasından dilediğinizi seçerek; kaliteden ödün vermeden duvarlarınızı zevkinize göre renklendirebilirsiniz. Uygun fiyat skalası ve kaliteli ürünleri görmek için Bi’Boya’nın “biboya.com.tr” web sitesini ziyaret edip, dilediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda online satış platformu haline gelen Bi’Boya sitesinden duvarlarınıza yakışacağını düşündüğünüz ücretsiz renk kartını sipariş edip, renk seçimini de görerek yapabiliyorsunuz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.